📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale okularnikowi bym przyjebał ooo kurwaaaa. Zobaczcie to, własny jego idol donald tusk rucha go w dupe a ten jeszcze ciśnie temu, który mówi mu, że jest jebany w dupe przez własnego idola
Jedyny program polityczny który oglądam. szkoda że go zdejmują.
Żałosny ten cwelik w okularkach. Nie ma jak obronić swojego pana, to ciśnie przeciwnikowi obelgami osobistymi w ogóle niezwiązanymi z tematem dyskusji.
a,co za pomoca tego programu chca zwojowac?nawrocic zlodziei z drogi rospusty i otworzyc oczy spoleczenstwu,ktore pomimo swiadomosci,ze jest wykorzystywane od zarania dziejow nic z tym nie robi?Ani,ogladanie takowych programow ani branie udzialu w nich nic nie zmieni dopoty NAM,kazdemu z osobna nie zacznie zalezec na losach naszych i naszych dzieci.
Z rzadka zabieram "glos" pod jakimikolwiek zamieszczonymi filmami-czesciej czytam komentarze i tak zastanawiam sie,czy rzeczywiscie sa pisane przez tak niedojrzale emocjonalnie jednostki,i jaki sens jest obrzucac jeden drugiego najgorszymi bluzgami...ludzie zastanowcie sie...jak spoleczenstwo moze byc silne i zwarte kiedy nawet na takich portalach jak ten nie ma jakiejkolwiek spojnosci..?
Z rzadka zabieram "glos" pod jakimikolwiek zamieszczonymi filmami-czesciej czytam komentarze i tak zastanawiam sie,czy rzeczywiscie sa pisane przez tak niedojrzale emocjonalnie jednostki,i jaki sens jest obrzucac jeden drugiego najgorszymi bluzgami...ludzie zastanowcie sie...jak spoleczenstwo moze byc silne i zwarte kiedy nawet na takich portalach jak ten nie ma jakiejkolwiek spojnosci..?
Przyzwoity program. Pokazuje że są jednostki wśród młodzieży którym leży na sercu więcej niż najebanie się z panienkami...
Mam nadzieję, że ten cwel z PO po powrocie do domu został porządnie wyruchany przez swojego islamskiego tatusia.
1. Zdjęcie programu z anteny "na czas xxx" jest często zwykłym zdjęciem programu z anteny, ale ponieważ fakt tego może wywołać niepokoje, to daje się jakieś czasowe uzasadnienie, niedogodność.
2. Konrad Berkowicz z KNP ma odwagę i faktycznie duże aspiracje/ambicje. Widzę, że dla tego młodego gówna z PO posiadanie aspiracji męża stanu to coś śmiesznego, bo lepiej być cichym Grzesiem pierdzącym w stołek, załatwiającym interesy po nocy, ustawiającym swoich pociotków w spółkach skarbu państwa, gdy ktoś szczerze i odważnie mówi jak jest, to takie ścierwa z pe-o srają po gaciach.
3. Telewizja publiczna cały czas "broni się" swoją niezależnością, tymczasem rząd najzwyczajniej w świecie zdejmuje program Pospieszalskiego, teraz młodzież kontra, co dalej? Nic. Klan, M jak Maciek i inne tego typu zapachajprogramy lecą sobie bez przerwy, a lemingi się cieszą, że "normalno telewizje oglondajo". Normalną czyli w ich mniemaniu taką, gdzie program nie zmusza widza do żadnego myślenia.
Na koniec ojapierdole co się dzieje w Polsce, ręce mi opadają, łzy lecą. Wczoraj patrzyłem jak młodych zwykłych chłopaków na placu zbawiciela policja rzucała po ziemi, wykręcała ręce, do aresztu na 48h, bez odczytania praw, bez podania powodu zatrzymania. I politycy rządowi i nie tylko mają czelność w TV mówić "na Ukrainie łamane są prawa człowieka" NO ŻESZ KURWA JA PIERDOLĘ.
2. Konrad Berkowicz z KNP ma odwagę i faktycznie duże aspiracje/ambicje. Widzę, że dla tego młodego gówna z PO posiadanie aspiracji męża stanu to coś śmiesznego, bo lepiej być cichym Grzesiem pierdzącym w stołek, załatwiającym interesy po nocy, ustawiającym swoich pociotków w spółkach skarbu państwa, gdy ktoś szczerze i odważnie mówi jak jest, to takie ścierwa z pe-o srają po gaciach.
3. Telewizja publiczna cały czas "broni się" swoją niezależnością, tymczasem rząd najzwyczajniej w świecie zdejmuje program Pospieszalskiego, teraz młodzież kontra, co dalej? Nic. Klan, M jak Maciek i inne tego typu zapachajprogramy lecą sobie bez przerwy, a lemingi się cieszą, że "normalno telewizje oglondajo". Normalną czyli w ich mniemaniu taką, gdzie program nie zmusza widza do żadnego myślenia.
Na koniec ojapierdole co się dzieje w Polsce, ręce mi opadają, łzy lecą. Wczoraj patrzyłem jak młodych zwykłych chłopaków na placu zbawiciela policja rzucała po ziemi, wykręcała ręce, do aresztu na 48h, bez odczytania praw, bez podania powodu zatrzymania. I politycy rządowi i nie tylko mają czelność w TV mówić "na Ukrainie łamane są prawa człowieka" NO ŻESZ KURWA JA PIERDOLĘ.
widać, że w podstawówce temu okularnikowi bułki zabierali i nie ćwiczył na wf'ie
Ten kutafon w okularach powinien zostać pociśnięty, szkoda ze tak sie nie stało. Podstawowy atak polityków i niedorobów na to stanowisko aspirujących - poniżenie rozmówcy.
Koleś z PO największa pizda i gówno miał do powiedzenia. Standard w polityce, zero konkretów same pierdoły i pierdolenie od rzeczy. Zajebałbym mu w ryj. Oooo pamiętacie "edi fight"? ooo mam tu patrz.pl/filmy/pobicie-na-piotrkowskiej tak bym mu zajebał kopa na ryj ;]
Rudy cwel, tatuś pewnie w partii to synusia pcha do urzędu. Co z tego jak kurwa brzydki i z jakimiś kompleksami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów