Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ma też może jakieś refleksje na temat chujowego filmu, który ostatnio nakręcił i wydał na VoD - "Asymetria"?
Nigdy nie miałem tak zjebanej choroby :/
madrosci pokurwia z tatuazem na oku
przekaż nam swoje mądrości. na razie Wy jesteście foliarzami którzy w tego srovida wierzą
nie rozumiem, jak można iśc się szczepić nie badająć swojego organizmu czy aby się nie jest na coś uczulonym, nie badając składu szczepionki
Ja pierdolę, kolejny kurwa mikrobiolog... Czekam panie profesorze aż udostępnisz swoje badania składu szczepionki. Jakby Ci napisali ten skład szczepionki to by coś zmieniło? Nie, bo jesteś pewnie kurwa tępym Sebixem, który jedyną chemię jaką widział, to proszki i płyny z Niemiec, a z biologii wie, że człowiek pochodzi od małpy.
Nie chcecie, to się nie szczepcie, ale nie brońcie tego innym. I ogólnie wypierdalaj.
Ja pie**olę, kolejny k***a mikrobiolog... Czekam panie profesorze aż udostępnisz swoje badania składu szczepionki. Jakby Ci napisali ten skład szczepionki to by coś zmieniło? Nie, bo jesteś pewnie k***a tępym Sebixem, który jedyną chemię jaką widział, to proszki i płyny z Niemiec, a z biologii wie, że człowiek pochodzi od małpy.
Nie chcecie, to się nie szczepcie, ale nie brońcie tego innym. I ogólnie wypie**alaj.
Sebastian ma habilitacje z krystalografii i 8 lat doświadczenia z mefedronem.
Ja pierdolę, kolejny kurwa mikrobiolog... Czekam panie profesorze aż udostępnisz swoje badania składu szczepionki. Jakby Ci napisali ten skład szczepionki to by coś zmieniło? Nie, bo jesteś pewnie kurwa tępym Sebixem, który jedyną chemię jaką widział, to proszki i płyny z Niemiec, a z biologii wie, że człowiek pochodzi od małpy.
Nie chcecie, to się nie szczepcie, ale nie brońcie tego innym. I ogólnie wypierdalaj.
Czemu ja mam udostępnić skład szczepionki skoro nie jestem jej producentem? Znając skład szczepionki można ukierunkować specjalistyczne badania na każdy z jego składników, tak by można było się dowiedzieć czy jest ona dla Ciebie bezpieczna. Ale kto by sobie tym zawracał głowę, prawda? Lepiej być królikiem doświadczalnym szczepionki które powstają i są na was testowane. Idziesz, szczepisz się i za chwilę słyszysz, że tak naprawdę nic Ci to nie daje dlatego będziecie jebani tymi igłami tak długo aż się ludziom na górze znudzi albo tak długo aż swój cel osiągną. Chyba każdy wie jaki hajs koszą na szczepionkach
"profesor", sebix, no proszę jak łatwo Wam szufladkować ludzi tylko dlatego bo mają inne zdanie na temat szczepionki niż Wy, dupa tak pęka, że aż tutaj słyszę
Nigdzie nie bronię ludziom się szczepić, gdzie to wyczytałeś? Mam to gdzieś czy noł nejmy i lemingi się szczepią, najważniejsze dla mnie żeby nikt z mojej rodziny się nie szczepił i tyle
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów