Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo jesteś żałosnym śmieciem biologicznym. Efektem ubocznym świata, w którym żyjesz. Jak można się bać jakiegoś śmiesznego mandatu i z tego powodu nosić, a nie z powodów czysto sanitarnych albo żeby po prostu nie drażnić innych ludzi, obsranych, że się zarażą? Dla mnie jesteś skończonym kretynem do utylizacji, jebać cię.
A kto Ci kurwa broni? Zapierdalaj po skierowanie i na szczepienie baranie pierdolony szczepionką, której testy się skończą w 2023.
Bo kurwa wirus co zabija mniej niz 1% chorych. Jebane mentalny niewolniku, tfu na ciebie, żebyśta zdechli.
Zamknij pysk pajacu
Wybitny przygłup nie mający pojęcia o czym pierdoli...
wyjmij chuja z pyska jak mowisz
Chyba stracił ją podczas półrocznego garowania ...
ale dorobił się dziary.
Co to qwa jest ? symbole z PlayStation?
Scenarzysta i reżyser filmu Job , ostatnia szara komórka .
Chyba stracił ją podczas półrocznego garowania ...
ale dorobił się dziary.
Co to qwa jest ? symbole z PlayStation?
To są runy, przez przypadek postawiłem ci browar dobrze że to tyskie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów