Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Osobiście w chuju miałbym te maseczki i ich noszenie, gdyby nie te kary za nie noszenie, bo w dupie mam to czy kogoś zarażę czy nie.
Bo jesteś żałosnym śmieciem biologicznym. Efektem ubocznym świata, w którym żyjesz. Jak można się bać jakiegoś śmiesznego mandatu i z tego powodu nosić, a nie z powodów czysto sanitarnych albo żeby po prostu nie drażnić innych ludzi, obsranych, że się zarażą? Dla mnie jesteś skończonym kretynem do utylizacji, jebać cię.
ie chcecie, to się nie szczepcie, ale nie brońcie tego innym. I ogólnie wypierdalaj.
A kto Ci kurwa broni? Zapierdalaj po skierowanie i na szczepienie baranie pierdolony szczepionką, której testy się skończą w 2023.
Bo kurwa wirus co zabija mniej niz 1% chorych. Jebane mentalny niewolniku, tfu na ciebie, żebyśta zdechli.
Bo jesteś żałosnym śmieciem biologicznym. Efektem ubocznym świata, w którym żyjesz. Jak można się bać jakiegoś śmiesznego mandatu i z tego powodu nosić, a nie z powodów czysto sanitarnych albo żeby po prostu nie drażnić innych ludzi, obsranych, że się zarażą? Dla mnie jesteś skończonym kretynem do utylizacji, jebać cię.
A kto Ci kurwa broni? Zapierdalaj po skierowanie i na szczepienie baranie pierdolony szczepionką, której testy się skończą w 2023.
Bo kurwa wirus co zabija mniej niz 1% chorych. Jebane mentalny niewolniku, tfu na ciebie, żebyśta zdechli.
Zamknij pysk pajacu
Wybitny przygłup nie mający pojęcia o czym pierdoli...
wyjmij chuja z pyska jak mowisz
Chyba stracił ją podczas półrocznego garowania ...
ale dorobił się dziary.
Co to qwa jest ? symbole z PlayStation?
Scenarzysta i reżyser filmu Job , ostatnia szara komórka .
Chyba stracił ją podczas półrocznego garowania ...
ale dorobił się dziary.
Co to qwa jest ? symbole z PlayStation?
To są runy, przez przypadek postawiłem ci browar dobrze że to tyskie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów