📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale bolca to na pewno jeden drugiemu umie wpierdolić od razu i nawet bez patrzenia.
Tak tępy że nikt mu w trakcie szkolenia magazynka z amunicją nie dał. Jak dostanie do rąk granatnik to wiemy co może odjebać
'Mufą do siebie!'
Nawóz z gówna to dobry nawóz, skończy się wojna to ukraińska ziemia obrodzi jak nigdy a nas będą straszyć innym zagrożeniem...
Ciekaw jestem, który z mądrali tutaj, kiedykolwiek podpinał magazynek do kałacha...
smc napisał/a:
Ciekaw jestem, który z mądrali tutaj, kiedykolwiek podpinał magazynek do kałacha...
Czyli Ty też uznajesz to za skomplikowane? Współczuję.,
darayavahus napisał/a:
Czyli Ty też uznajesz to za skomplikowane? Współczuję.,
Wiosna'91 JW1448 wystarczy?
badrass napisał/a:
Wiosna'91 JW1448 wystarczy?
jprdle, kolejny dumny z tego że dał sobie odebrać dwa lata życia moskiewskim pachołkom, a jego wartość bojowa opiera się na umiejętności załatwiania wódki dla pijanych radzieckich dowódców, albo szorowania kibli.
Takich właśnie na froncie potrzeba.
Oby jak najwięcej kacapów użyźniło glebę.
Jest nadzieja, że ten kraj już się demograficznie kompletnie załamie i nigdy nie odrodzi.
Jest nadzieja, że ten kraj już się demograficznie kompletnie załamie i nigdy nie odrodzi.
Gamonn1 napisał/a:
Jestes w błędzie
Gamonn1 napisał/a:
Jestes w błędzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów