📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tego co wiem, to tak wyglądają końskie zaloty:
Ale co ja tam wiem
ps: co jest nie tak z uploaded filmów z YT, że nie mogą się wczytać?
Ale co ja tam wiem
ps: co jest nie tak z uploaded filmów z YT, że nie mogą się wczytać?
Gość w okularach zaczął chodem typu "idę ruchać" Piwo !
Akurat dzisiaj "obejrzałem" i jak zwykle na filmie o tematyce "amerikanpajpodobnej" strzeliłem komara.. Powinni zakazać kręcić tak denne filmy a reżyserów dotychczasowych "perełek" rozstrzelać !!!
Powiem tak ten film stracil na wartosci u mnie poniewaz pracuje w tym klubie w którym go krecili i powiem tak smierdzi tam i jak aktorzy przyjechali na dogrywanie scen to mówili "welcome in ....... you feel this smell".....
mam nadzieje ze ten typ w białym po prostu umrze.....,.
Nędza, nie warto ogladać.
Film opowiada o paru amerykańskich kretynach którzy chcą poruchać a są ciotami, i nie poruchają. Laski też takie se, a jak któraś fajniejsza to zamiast mieć cycki, oszczędza przestrzeń.
Film opowiada o paru amerykańskich kretynach którzy chcą poruchać a są ciotami, i nie poruchają. Laski też takie se, a jak któraś fajniejsza to zamiast mieć cycki, oszczędza przestrzeń.
Sataris po kiego się udzielasz jak nie masz pojęcia o filmie...
Po pierwsze to nie amerykańscy kretyni a brytyjscy jak już, laski brzydkie bo angielki , a film zajebisty o wiele lepszy niż amerykańskie komedie, które są gówniane ostatnim czasy, ze gdyby nie laski w collegu to nikt by ich nie ogladał zresztą całe amerykańskie produkcje filmowe sa chłamem. Polecam troche brytyjskiego kina a szczególnie gangsterskie filmy ! bardziej realne i fabuły nie są typu jeden koleś z bronia żądny zemsty wybija wszystkich i kula się go nie ima...Wracając do filmu powyżej tytuł to The Inbetweeners, polecam równiez sitcom o tej samej nazwie.Moge ogladac to pare razy i ciagle mnie smieszy i nie nudzi. Filmi serial smieszy do lez teksty sa zajebiste oczywiscie jak sie rozumie a nie slucha lektora, ktory przerabia je na jakies gowniane swoje, przez co film traci duzo na wartosci dlatego polecam ogladac filmy tylko i wylacznie w originale ! sam polski tytuł seksualnie niebezpieczni co to jest !! kto to beep tłumaczy !!...
Po pierwsze to nie amerykańscy kretyni a brytyjscy jak już, laski brzydkie bo angielki , a film zajebisty o wiele lepszy niż amerykańskie komedie, które są gówniane ostatnim czasy, ze gdyby nie laski w collegu to nikt by ich nie ogladał zresztą całe amerykańskie produkcje filmowe sa chłamem. Polecam troche brytyjskiego kina a szczególnie gangsterskie filmy ! bardziej realne i fabuły nie są typu jeden koleś z bronia żądny zemsty wybija wszystkich i kula się go nie ima...Wracając do filmu powyżej tytuł to The Inbetweeners, polecam równiez sitcom o tej samej nazwie.Moge ogladac to pare razy i ciagle mnie smieszy i nie nudzi. Filmi serial smieszy do lez teksty sa zajebiste oczywiscie jak sie rozumie a nie slucha lektora, ktory przerabia je na jakies gowniane swoje, przez co film traci duzo na wartosci dlatego polecam ogladac filmy tylko i wylacznie w originale ! sam polski tytuł seksualnie niebezpieczni co to jest !! kto to beep tłumaczy !!...
"Seksualni, niebezpieczni" trochę bardziej rozwinięta wersja chłopaków na Ibizie, nawet fajny film, żeby się odmóżdżyć i pośmiać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów