Na przełomie roku na policyjnej blokadzie stał konstabl Mustansir i kolega jego Qasim. Nie wiedzieli, że do 2018 nie dotrzymają swego życia gdyż wjechał w nich syn Munira Ahmed zwany Maryam Nawaz lider Pakistańskiej Ligi Muslimów, będący pijanym w momencie wypadku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
no to teraz wyjdzie cała prawda czy są tacy świętojebliwi jak się reklamują czy nie bo raz, że podobno nie piją a dwa zabił niewinnych ludzi, więc ciekawi mnie czy go osądzą sprawiedliwie czy po znajomości zamiotą to pod dywan w stylu "był w aucie, więc go Allah nie widział".
Ja widziałem! Rzucili się pod auto specjalnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów