📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
sulik napisał/a:
niesmieszne, ale moze na kwejku sie spodoba
No widzisz, a na główną niestety trafi, bo wiele dzieci przeniosło się z kwejka na sadistica.
wowka01 napisał/a:
No widzisz, a na główną niestety trafi, bo wiele dzieci przeniosło się z kwejka na sadistica.
Wykrakałeś kutasiarzu..
To mi przypomina historie osiedlową z młodych lat :< Lokalny dil na imię miał Maciek, dlatego większość nazwala go w telefonie: Mariola albo Monika. Później jakaś luba przegląda sms-y, a tam: Monika - Tobie dam za 20, tam gdzie zawsze o 16 :<
Taka żenada na głównej, potwierdza tylko że sadistic przestaje trzymać fason.
Kiedyś to samo było na demotywatorach, była dobra stronka ale przyszły gimby i teraz sam syf tam. Niestety ostatni bastion sadistic.pl powoli upada :C
@up wszyscy
Nic dziwnego, że tak jest, skoro właścicielem sadola jest ziutek, który prowadzi kwejka. A przynajmniej ktoś niedawno tak tu pisał.
Nic dziwnego, że tak jest, skoro właścicielem sadola jest ziutek, który prowadzi kwejka. A przynajmniej ktoś niedawno tak tu pisał.
Wielcy znawcy będą pierdolić co się nadaje na ten portal. Mi tam się podoba i pierdole wasze zdanie.
Weźcie zróbcie jakiś test na sadola przy rejestracji, bo mam wrażenie że pół kwejka się tu wpierdoliło.
Nie rozumiem tego sztucznego pajacowania tylko po to aby zdobywać pierdolone lajki...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów