📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Karenz88 napisał/a:
Nie ma się co ekscytować , tępa ździra która jedyne co ma do pokazania to cycki .
Ale gimbo onaniście posypią piwkami .
sadkwejk.pl
A gdyby nie miała cycków to już nie była by tępa? Tępy chuj...
Babka ma cycki prawie na wierzchu, to już wszyscy je widzieli i się napatrzyli.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zwal sobie, przejdzie Ci. Jeżeli nie, to to jest miłość
gościu tam szybciorkiem luknął pod koniec, ale jak zawodowiec, bo mrugając prawie równocześnie z powiekami tak, że nawet nie zauważyliście
przypatrzcie się dobrze
przypatrzcie się dobrze
Żydo pedał
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Jednakże proponuję wszystkim sadolom obejrzeć kanał MiamiTV (leci 24h/dobę, link jest gdzieś na necie) - tam na cycki będziecie mogli patrzeć non stop.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów