📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
wylizałbym kurwie sranie
może dlatego, że zerknął wcześniej i widzi, że jednak nic ciekawego?
samiście są geje
prawdziwy facet wystarczy że sobie raz na krótko kuknie i potem będzie utrzymywał kontakt wzrokowy (co jest podstawą w podrywaniu dupeczek)
prawdziwy facet wystarczy że sobie raz na krótko kuknie i potem będzie utrzymywał kontakt wzrokowy (co jest podstawą w podrywaniu dupeczek)
sadkwejk.pl
Ale gimbo onaniście posypią piwkami .
sadkwejk.pl
ten typ ma nos jak klamkę od zakrystii
Pierdolicie malkontenci kurwa. Laseczka jest bardzo apetyczna. A gość może i gej a może po prostu ma odrobinę kultury.
Osobiście ruchałbym bez opamiętania.
Osobiście ruchałbym bez opamiętania.
A może po prostu ma jedno oko na Maroko i widzi nim to co ma widzieć dlatego drugim może patrzeć jej w twarz
ot, taka podzielność uwagi
ot, taka podzielność uwagi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów