📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wybacz Silesiaster że teraz na Ciebie padnie ma krytyka. Co jest ciekawego , interesującego itd w zdjęciu osoby pijanej przed którą znajduje się piaskownica? kolejny bezsensowny temat.
Heh , jak jeszcze tak z dzień-dwa będę pisał w każdym temacie że jest głupi to się zacznie na mnie nagonka , ale na prawdę , teraz sadistic to już nie to samo co kiedyś...
a powiem Wam że pamiętam sadistica jak główna miała 300 stron
Heh , jak jeszcze tak z dzień-dwa będę pisał w każdym temacie że jest głupi to się zacznie na mnie nagonka , ale na prawdę , teraz sadistic to już nie to samo co kiedyś...
Saia napisał/a:
Wybacz Silesiaster że teraz na Ciebie padnie ma krytyka. Co jest ciekawego , interesującego itd w zdjęciu osoby pijanej przed którą znajduje się piaskownica? kolejny bezsensowny temat.
wódki mu dać dobrze gada
Saia napisał/a:
kto co lubi, o gustach się nie dyskutuje - jeżeli Cię to nie śmieszy - spoko masz do tego prawo - powtórze się - "jeden lubi jak mu grają marsza a inny jak mu śmierdzą skarpety" - zresztą nie ja decyduję czy to bedzie na głównej czy nie
~Silesiaster
ja to zobaczyłem na głównej jak miało 0 piw , jakoś to tak skacze w każdym razie.
Ja rozumiem że to może być śmieszne , razem z Twoim komentarzem nawet dosyć zabawne. I masz rację o gustach się nie dyskutuje. Po prostu do mnie to nie trafia i tyle ^^
ja to zobaczyłem na głównej jak miało 0 piw , jakoś to tak skacze w każdym razie.
Ja rozumiem że to może być śmieszne , razem z Twoim komentarzem nawet dosyć zabawne. I masz rację o gustach się nie dyskutuje. Po prostu do mnie to nie trafia i tyle ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów