Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BTW kanarów chyba nikt nie lubi...znacie wyjątek potwierdzający te regułę?
Była jedna audycja "Czym się karmi Kanara". Teraz już wiem czym.
Ale gdzie to się stanęło?
No jak masz mentalność złodziejskiego czarnucha to tak. Mi oni nie przeszkadzają bo bilety kupuję.
No jak masz mentalność złodziejskiego czarnucha to tak. Mi oni nie przeszkadzają bo bilety kupuję.
Ja też kupuję co nie zmienia faktu że kanary to chamstwo i bydło.
Ja też kupuję co nie zmienia faktu że kanary to chamstwo i bydło.
W jaki sposób chamstwo i bydło? Jakoś o konduktorach w pociągu takich tekstów nie słyszę, ani żeby były jakieś ataki jak na kontrolerów biletów w MPK w Krakowie, a przecież też są od sprawdzania biletów...no ale coraz więcej białych czarnuchów w tym kraju, którzy kradną i kombinują więc nie dziwne to.
W jaki sposób chamstwo i bydło? Jakoś o konduktorach w pociągu takich tekstów nie słyszę, ani żeby były jakieś ataki jak na kontrolerów biletów w MPK w Krakowie, a przecież też są od sprawdzania biletów...no ale coraz więcej białych czarnuchów w tym kraju, którzy kradną i kombinują więc nie dziwne to.
Nie wiem jak jest w Krakowie ale w Warszawie na kanarów biorą najgorszy element. Brak kultury, ogłady, wyglądu, czegokolwiek. Podejście do pasażera jak do potencjalnego złodzieja. Jak byłem małolatem i zdarzało mi się jechac bez biletu albo legitymacji to wiele razy miałem akcje że mnie szarpali albo straszyli gazem itd. MOja mama zostawiła kiedys miesieczny w drugiej torebce to mało jej nie pobili. 60 letnią kobiete na siłę wyciągali z tramwaju czaisz??? Znam też jednego kanara co mieszka w mojej okoliicy. Alkoholik i damski bokser.
Nie porównuj odpowiedzialnego zawodu kierownika pociągu do typa z łapanki od blokowania kasownika zanim babcia z tobołami się do niego dotoczy.
Ale gdzie to się stanęło?
Ad 1 - ewidentnie Rosja
Ad 2 - jestęś typowym polakiem cebulakiem, który w pracy "skombinuje" czyli UKRADNIE papiertoaletowy, w windzie czy piwnicy żarówkę, pojedziena rympał tramwajem bez biletu.
I ty się gnoju uważasz za Polaka?
Kiedyś komunikacja w moim mieście z dnia na dzień zmieniła część trasy autobusu którym codziennie jeździłem i nie ogłosiła tego zasadniczo prawie nigdzie,. Natomiast gdy zorientowałem się z innymi pasażerami, że coś jest nie tak, kanary już czekały, żeby złapać nieświadomych. Bilet miałem, ale akurat okazało się, że nie na tę część "nowej" trasy. Tak więc na pohybel i wcale mi ich nie szkoda.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów