📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
kranik123 napisał/a:
Kobiecie twarzy nie zamazali, za to temu gownu tak. No brawo.
Chorzy psychicznie i przestępcy są teraz pod ochroną.
Zresztą to się nawet opłaca: kara wynosi ok. 30x cenę biletu, a sprawdzają gdzieś raz na rok. Mi jednak nie wypada, zaś jeśli ktoś nie panuje nad emocjami jak dżentelmen na filmie, też nie powinien. To podobnie jak z ubezpieczeniem: średnio płacisz więcej bo firma musi z czegoś zarobić, jeśli jesteś w stanie racjonalnie przyjąć kiedy zdarzenie jednak się wydarzy, jesteś na plus.
W prawym górnym rogu widoczny jest herb Moskwy (święty Jerzy zabijający czarnego smoka) więc zapewne tam.
Ciposzka napisał/a:
Niech pierwszy rzuci kamień kto nie jechał na gapę
niech pierwszy rzuci kamień kto nigdy nie wypierdolił buły kanarowi
Co za pizda. Przepierdolił jej kastetem, a ona stoi jakby dostała z liścia
Jebać wszystko na wschód od Polski.
A co, położyć się miała?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów