📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli to twój materiał to o wiele lepiej by było jak byś kamerował cały czas dupkę tej pani w różowych spodniach
Up@
Zgadzam się w 1 planie kobitka w czerwonych spodniach.
2 plan dźwięki To by w zupełności wystarczyło.
Zgadzam się w 1 planie kobitka w czerwonych spodniach.
2 plan dźwięki To by w zupełności wystarczyło.
Nienawidzę takich skurwysynów, dopierdolą się do byle kogo i o byle co tylko żeby karę dopierdolić zwykłemu człowiekowi. Szmaty bez honoru
Zwykle jak mnie skontrolują to w czasie postoju na przystanku krzyczę że są kanary w busie/banie. Niech ludzie wiedza gdzie nie wsiadać. Stara dobra zasada. Gdyby wszyscy się tak zachowywali nie było by z burakami problemu.
Bo ludzie to pizdy chodzące, zamiast się zebrać wszyscy i kanarom dojebać butów to wolą nagrywać i w neta wstawiać. Jakby kierowca coś sapał też można mu przecież najebać a wśród pasażerów na bank ktoś z prawkiem się znajdzie i wszystkich na miejsce dowiezie. Poza kierowcą. I kanarem.
Przecież to oczywiste, że największe bydło zatrudnia się jako kanarzy
@ddobry10 materiał niestety nie mój. Zalezione na jutjubie
Jeżeli to nie fejk, to panowie kanareczki właśnie siedzą na bezrobociu, bo osobiście dodatkowo bym kutasów za czynną napaść posądził.
Kanary są złe, MPK złe bo zatrudnia kanary, kontrola biletów zła bo trzeba płacić, a nowym autobusem, w którym jest cicho, ciepło, można usiąść bez obawy, że siedzenie odpadnie to każdy chciałby jeździć.
Gdybyśmy wszyscy zachowywali się jak w przyzwoitym zachodnioeuropejskim kraju i kupowali normalnie bilety to nie trzeba by było zatrudniać takiego bydła co siłą musi zmusić pasażera na gapę do opuszczenia pojazdu.
Żeby nie było nie mam zamiaru bronić tych chamów co bili tego chłopaczka, tylko mówię, że gdyby on normalnie kupił bilet to nic takiego by się nie stało, więc wina także trochę po jego stronie leży.
Gdybyśmy wszyscy zachowywali się jak w przyzwoitym zachodnioeuropejskim kraju i kupowali normalnie bilety to nie trzeba by było zatrudniać takiego bydła co siłą musi zmusić pasażera na gapę do opuszczenia pojazdu.
Żeby nie było nie mam zamiaru bronić tych chamów co bili tego chłopaczka, tylko mówię, że gdyby on normalnie kupił bilet to nic takiego by się nie stało, więc wina także trochę po jego stronie leży.
po 1 nienawidze policji za pobicie w kajdankach , po 2 straży miejskiej bo na rozprawie zeznawała przeciwko mnie mimo że świadkowie mówili ze nie stawiałem oporu a po 3 jebanych kanarów , gówno mnie obchodzi że ich praca ale te kurwy się uważają za drugą miejską tyle że w MZK napierdalać i tyle
Ta dupcia po prawej całkiem dobra
Przecież nie mają prawa go zatrzymać siłą, czy może przepisy się zmieniły?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów