Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo FB zawsze prawdę mówi. Nie będzie mi tu żaden lekarz pierdolił, że jakiś pigment, rasa itd.
Dam sobie jądra uciąć że antyszczepionkowiec. Ktoś jej na FB powiedział, że jest prawie biała i uwierzyła.
Bo FB zawsze prawdę mówi. Nie będzie mi tu żaden lekarz pierdolił, że jakiś pigment, rasa itd.
Idź sobie lepiej utnij te Jaja, FB mówi prawdę, a Fakt Checkers ją sprawdzają. Szczepionki są bezpieczne, a Teorie spiskowe stają się faktem przez zupełny przypadek.
A i nie zapomnij wpłacić na Fundację Billa G. żeby miał za co uratować świat, Genetycznym zastrzykiem, i syntetycznym mięsem, przed "Globalłormingiem" i dziórą ozonową, oraz kosmitami, którzy nawet jakby istnieli to by nie chcieli sie kontaktować z takimi głąbami.
Przypomina mi się pewna sytuacja. Pracuje jako chodzący biletomat w PKP. Pewnego razu podchodzi do mnie jakaś dziewczyna. Nazwijmy ja Ania. Baba jak 150. Cycek jest, sukienka jest, kapelusz jest. Rakietą bym ją nie nazwał , no ale kobieta jak w mordę strzelił. Mówi, że chce jechać danym pociągiem dalej i co może zrobić w tej sytuacji. Informuje ja, że jest opcja. Niech pokaże bilet i legitymację to jej dam rezerwację i może sobie jechać. Przeglądam owąlegitymację, a tam widnieje chłop, Adam. Mówię jej, że chyba komuś podpierdoliła legitymacje i niech poda mi swoją. Zdjęła kapelusz i męskim dość grubym głosem mówi do mnie tak : "spierdalaj homofobie". Odwróciła się na pięcie i tyle ją widziałem.
Kurwa serio? To może jakiś prank był Aż mi się nie chce wierzyć, że u Nas w kraju takie rzeczy.
Kurwa serio? To może jakiś prank był Aż mi się nie chce wierzyć, że u Nas w kraju takie rzeczy.
Kiedys jak jeszcze się uczyłem w szkole, to w wolnych chwilach dorabiałem pracując w hipermarketach, między innymi na kasie. Miałem sytuacja typu że babka chce zapłacić kartą, a tam widnieje imie i nazwisko Krzysztofa. Grzecznie wytłumaczyłem że nie może płacić kartą męża (bo nie wiedziałem jak to ująć) i musi być ta osoba osobiście. Babka odpowiada : to jestem. Myślałem czy wezwać ochronę przyciskiem pod kasą, w koncu jednak znowu stanowczo mówię, że Krzysztof musi osobiście i że nie może Pani płacić kartą męża itp. Znowu usłyszałem odpowiedź : No jestem
W końcu poprosiłem o dowód osobisty (czego nie wolno robić), a babka wyjęła z torebki. Na zdjęciu ten sam ryj co stoi przede mną i imię Krzysztof
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów