18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Kontrola Drogowa
koopa • 2010-09-10, 18:08
Zatrzymuje drogówka młodego kolesia i pyta się:
-Piłeś cos chłopcze? bo coś mi wyglądasz podejrzanie!
-nie.!
-hmm alkomat mamy zepsuty więc nie możemy sprawdzić czy czegoś nie dziabnąłeś,więc zadam ci pytanie jako test.jak odpowiesz prawidłowo to cie puścimy.
-spoko
-pierwsze pytanie.jedziesz droga i widzisz dwa swiatła z naprzeciwka, co to moze być?
-no samochód nie?
-no tak.ale jaki? Audi,mercedes czy seat?.no widzę ze chyba oblejesz test młodzieńcze! dam ci szansę i zadam jeszcze jedno pytanie.
-jedziesz drogą i widzisz jedno światło z naprzeciwka,co to jest?
-no wiadomo że motor!
-ee ale jaki? suzuki, honda, czy kawasaki? no nic chłopcze oblałeś test.
koleś wkurwił sie nie ziemsko,pomyślał chwile i nawija do gliniarza:
-panie władzo a czy ja moge zadać pytanie?
-a no wal śmiało młody człowieku.
-na poboczu drogi stoi blondynka w miniówce,z dekoltem aż jej cycki widać i zatrzymuje TIR-a. kto to jest??
-no wiadomo że kurwa!!
-no tak. ale kto? twoja matka, żona, czy córka ??
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
S................z 2010-09-10, 18:44 2
Nie kumam po co zakładałeś 3 tematy, żeby dodać 3 dowcipy... Nie dało się w jednym wątku?
Zgłoś
koopa 2010-09-10, 18:48 7
Nie muszisz akurat tego kumać.
Zgłoś
Krzycho355 2010-09-10, 20:46 1
Kawałek dobry Piwko
Zgłoś
think666 2010-09-10, 21:30
Coraz lepsze kawały, oby tak dalej ^^
Zgłoś
osa007 2010-09-10, 21:44
Dobry kawał, jest piwko.
Zgłoś
Janusz~ 2010-09-10, 21:58 24
Dobrze psu pojechał
Zgłoś
buba0 2010-09-11, 1:58 3
Tak tylko statystyczny policjant w Polsce po uslyszeniu takiego dowcipu zrobilby Ci palka z dupy taki wiatrak, ze nie wiedzialbys czy masz wylotówkę na A4, kolejna dziure w dupie, czy po prostu nadzial Cie na swoj pal.
Zgłoś
mrrr... rrrr... rrrr... 2010-09-11, 11:03 1
buba0 napisał/a:

Tak tylko statystyczny policjant w Polsce po uslyszeniu takiego dowcipu zrobilby Ci palka z dupy taki wiatrak, ze nie wiedzialbys czy masz wylotówkę na A4, kolejna dziure w dupie, czy po prostu nadzial Cie na swoj pal.

Widać że policje to widziałeś tylko na szklanym ekranie
Zgłoś
buba0 2010-09-11, 11:06 1
XaneX napisał/a:

Widać że policje to widziałeś tylko na szklanym ekranie

Spoko ziomku Jp, nie bij :<
Zgłoś
mrrr... rrrr... rrrr... 2010-09-11, 11:25 2
Nie jestem ziomkiem JP, wręcz przeciwnie, każdemu z tych JP życzę by ktoś im bliski został zamordowany i mam nadzieję ze zdania nie zmienią, jednak to moje prywatne mrzonki.
Zgłoś
Wiochmen 2010-09-11, 13:30 2
XaneX napisał/a:

Nie jestem ziomkiem JP, wręcz przeciwnie, każdemu z tych JP życzę by ktoś im bliski został zamordowany

Bravo trzymaj tak dalej...ja jednak wole tych JP niz takich ludzi ja ty...Smierci zyczyc tak to chyba robia najwieksze smiecie...lepszą nauczka by yblo jak by ktos im cos zajebal po przy morderstwie raczej policja nic nie zrobi,no ale ty wiesz lepiej
Zgłoś
jurcmenator 2010-09-11, 23:23 3
a u mnie był dzisiaj rosół i ktoś ma z tym problem?
Zgłoś
Lesniak007 2010-09-16, 16:41
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem