Robi wrażenie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:30
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ważniejsze pytanie brzmi, po chuj koleś w 0:35 ogląda poradnik o krojeniu piersi z kurczaka?
Bajer ładny, ale mało praktycy, bo tak machać to możesz sobie przez 5 minut, a potem się zmęczysz i docenisz genialną prostotę myszki czy podobnych urządzeń sterujących.
co Ty tu kurwa wklejasz za reklamy apla
Browarek za HUD Mod w kasku. Zajebista sprawa !
Tra la la la, Maki są dla bogatych gejów! Można hejtować, zapraszam ;P
...no są, za co ty hejtować?
Kontrola gestami: w telewizorach Samsunga od 2011 roku (Smart TV), w telefonach od 3.2013 (GS IV)...
Kontrola gestami: w telewizorach Samsunga od 2011 roku (Smart TV), w telefonach od 3.2013 (GS IV)...
Ech jak ten świat idzie do przodu. Wczoraj okulary google. Dzisiaj sterowanie mięśniami...
Sterowanie ruchem można kupić już 98 $ z przesyłką do polski, bawiłem się czymś takim i nie ma porównania np. do kinekta, super sprawa jeżeli chodzi np. o prezentacje w firmie.
Na chuja bym to sobie założył. Nie wiem po co, ale chuj z tym.
dumad napisał/a:
z tymi nartami trochę przesadzili, co z tego jak wsiądzie na nie jakaś osoba (chciałem napisać ciota) i będzie sterować nartami skoro nie potrafi utrzymać równowagi nie mówiąc już o fikołkach w powietrzu
taaaaak, tam na pewno chodziło o kierowanie nartami...
ja pierdole...
nie mogles powiadomic ze to koncept?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów