Robi wrażenie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:31
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ot ciekawostka. To jest tak nieprecyzyjne, że tylko na reklamie może dobrze wyglądać.
Podobne projekty robiliśmy na studiach (sterowanie komputerem za pomocą gestów), tyle że przy użyciu Kinecta - powiem Wam, że efekt był całkiem ciekawy, a i śmiechu przy tym co nie miara. Nie wiem jak z dokładnością tego cuda tutaj, ale przy Kinect'ie nie było z tym problemów.
Obstawiam, że w ciągu max. 5 lat, tego typu technologie wejdą do uzytku codziennego, co w połączeniu np. z okularami Google (youtube -> google glass) może dać naprawdę futurystyczny obraz.
Obstawiam, że w ciągu max. 5 lat, tego typu technologie wejdą do uzytku codziennego, co w połączeniu np. z okularami Google (youtube -> google glass) może dać naprawdę futurystyczny obraz.
dumad napisał/a:
z tymi nartami trochę przesadzili, co z tego jak wsiądzie na nie jakaś osoba (chciałem napisać ciota) i będzie sterować nartami skoro nie potrafi utrzymać równowagi nie mówiąc już o fikołkach w powietrzu
A pomyślałeś, że on sterował kamerą w goglach ? .... Sterowanie nartami BOŻEEEE
od dawna to praktykuje, moja panna ma wycwiczonych kilka gestow do kontroli ten ostatni to sam do perfekcji opanowalem
Genialny rozwój nauki doprowadzi do tego, że nie będziemy się w ogóle ruszać tylko sterować wszystko myślami.
Pomysł genialny w swojej prostocie. Sześć wbudowanych w opaskę czujników odczytuje ruch mięśni i ścięgien przedramienia użytkownika, a uzyskane informacje przesyła do urządzenia, którym aktualnie sterujemy przy pomocy modułu Bluetooth 4.0.
Opaska zakładana na przedramię jest również najprostszym do "zainstalowania" kontrolerem ruchowym - można z niej korzystać poza domem, obsługując telefon komórkowy, czy (już niedługo) okulary Google'a, a po wejściu do mieszkania przełączyć się na kontrolę naszego peceta.
Cena dość przystępna, a oto strona producenta.
źr. wp
Jeśli masz już 35 lat to zacznij się godzić z tym że przestajesz nadążać za techniką
Opaska zakładana na przedramię jest również najprostszym do "zainstalowania" kontrolerem ruchowym - można z niej korzystać poza domem, obsługując telefon komórkowy, czy (już niedługo) okulary Google'a, a po wejściu do mieszkania przełączyć się na kontrolę naszego peceta.
Cena dość przystępna, a oto strona producenta.
źr. wp
Jeśli masz już 35 lat to zacznij się godzić z tym że przestajesz nadążać za techniką
Czyli grubasom, ale będzie się wieszać, albo w ogóle nie będzie działać.
+------Spinacz-------------------+
| Wykryłem, że ten film Ci się |
| już nie podoba: |
| - zmień na "teen bj shower" |
| - zmień na "MILF part 324" |
| - już skończyłem |
+----------------------------------+
| Wykryłem, że ten film Ci się |
| już nie podoba: |
| - zmień na "teen bj shower" |
| - zmień na "MILF part 324" |
| - już skończyłem |
+----------------------------------+
Ja tam wolę sterować głosem, obczajcie sobie program spiker. Demo bo demo, opóźnione ale jaka frajda.
Edit:sorry nazwa to spikit, jest on w polskiej wersji językowej.
Edit:sorry nazwa to spikit, jest on w polskiej wersji językowej.
Podczas podcierania dupy na sraczu przypadkowo będę się światłem bawić ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów