18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mygyry 2015-02-14, 14:00 91
Miał by turban to by się go nie czepiali bo tolerancja
Zgłoś
e................y 2015-02-14, 14:29 30
W sumie nie wiem co on się tak pospinał. Chyba bardzo chciał pokazać wszystkim swojego pindola, bo innej opcji nie widzę.
Przecież każdy wie co ma robić przy bramkach- opróżniasz kieszenie, kładziesz na tacce kurtkę, pasek, zegarek czasami poproszą o buty i przechodzisz. Jeśli twój wygląd pokryje się z ich wytycznymi to trochę cię obmacają i lecisz dalej- jak nie masz nic na sumieniu to nie ma się co wkurzać.

Poza tym podejrzewam, że robienie z siebie głupka na lotnisku mu się nie opłaciło
Oni tam kwestie zakłócania porządku traktują bardzo serio, więc możliwe, że wesołek posiedział sobie jeszcze po tym w zamkniętym pokoju i może mu dojebali karę, zresztą słusznie.

Szkoda, że jeszcze nie krzyknął, że ma granat w odbycie, śmiechu by było co niemiara.
Zgłoś
H................R 2015-02-14, 15:18 8
Mnie ostatnio po wakacjach to nie chcieli z powrotem do Polski wpuścić. 10 minut się tłumaczyłem że, ja to ja. Zawiniło stare zdjęcie w paszporcie i opalona morda albo wyglądam jak jakiś terrorysta.
Zgłoś
N................d 2015-02-14, 15:50 6
Ekran monitora nagrywany telefonem
Zgłoś
kamilziee 2015-02-14, 15:53 1
Jeszcze rowa obowiązkowo pokazał haha
Zgłoś
Lukasero 2015-02-14, 16:03 20
Nie ma zabaw przy bramkach na lotnisku. Kumpel kiedyś zażartował: "spokojnie, bomby zostawiłem w domu" i nie dość że nikt się nie śmiał to jeszcze "niemili panowie" zabrali go z bagażem to niezbyt dużego pokoiku i wypytali chyba o wszystko a do tego zrobili jeden wielki rozpierdol w walizce
Zgłoś
g................d 2015-02-14, 16:30
i to się nazywa prank... kurwa, a nie te lewe opierdalanie gał menelom
Zgłoś
DiamondBack 2015-02-14, 17:46 6
Nizeed napisał/a:

Ekran monitora nagrywany telefonem

No tak, bo każdy monitoring ma w sobie wgranego frapsa z zapisem na pendrajwa.

Ale jeszcze pokazał ładnie przepisowo dupę
Zgłoś
Skasik 2015-02-14, 18:09
Do dupy mu nie zajrzeli
Zgłoś
Resel 2015-02-14, 18:14
mygyry napisał/a:

Miał by turban to by się go nie czepiali bo tolerancja

tu się grubo mylisz, akurat na lotniskach jak widzą turbana to tolerancja działa w drugą stronę...
Zgłoś
rapidu 2015-02-14, 18:24
widać że mu się podobało...
Zgłoś
dth 2015-02-14, 19:07
Cytat:

tu się grubo mylisz, akurat na lotniskach jak widzą turbana to tolerancja działa w drugą stronę...

Fakt, np. w Luton na lotnisku jest dodatkowa kontrola po bramkach gdzie wypytują ludzi i sprawdzają jakieś dodatkowe pierdoły. Jak jesteś biały to przepuszczają Cię bokiem, jak jesteś turbanem to stoisz i czekasz na swoją kolej.
Zgłoś
GlassEdi 2015-02-14, 19:32 2
ale mały pindol
Zgłoś
-Olej- 2015-02-14, 19:48 2
Ostatnio leciałem Wrocław -> Modlin, a potem z powrotem. Kontrola we Wrocku arogancka i nieszczelna jak ja pierdolę, równie dobrze mógłbym wnieść 2 kilo koksu albo chude murzyniątko. Trochę słabo, pomyślałem.
Wracając w Modlinie: absolutne trzepanie każdego (jarałem się jak dziecko, bo samice muslima były w kolejce, i im grzebali we włosach zawiniętych w kok pod szmatą, zero "poprawności" tfu)

Wniosek: kurwa, mamy takie piękne lotnisko, zatrudnijcie tam obsługę a nie kogoś za karę, i DO CHUJA TRZEPCIE TYCH LUDZI!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem