📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie nie wiem co on się tak pospinał. Chyba bardzo chciał pokazać wszystkim swojego pindola, bo innej opcji nie widzę.
Przecież każdy wie co ma robić przy bramkach- opróżniasz kieszenie, kładziesz na tacce kurtkę, pasek, zegarek czasami poproszą o buty i przechodzisz. Jeśli twój wygląd pokryje się z ich wytycznymi to trochę cię obmacają i lecisz dalej- jak nie masz nic na sumieniu to nie ma się co wkurzać.
Poza tym podejrzewam, że robienie z siebie głupka na lotnisku mu się nie opłaciło
Oni tam kwestie zakłócania porządku traktują bardzo serio, więc możliwe, że wesołek posiedział sobie jeszcze po tym w zamkniętym pokoju i może mu dojebali karę, zresztą słusznie.
Szkoda, że jeszcze nie krzyknął, że ma granat w odbycie, śmiechu by było co niemiara.
Przecież każdy wie co ma robić przy bramkach- opróżniasz kieszenie, kładziesz na tacce kurtkę, pasek, zegarek czasami poproszą o buty i przechodzisz. Jeśli twój wygląd pokryje się z ich wytycznymi to trochę cię obmacają i lecisz dalej- jak nie masz nic na sumieniu to nie ma się co wkurzać.
Poza tym podejrzewam, że robienie z siebie głupka na lotnisku mu się nie opłaciło
Oni tam kwestie zakłócania porządku traktują bardzo serio, więc możliwe, że wesołek posiedział sobie jeszcze po tym w zamkniętym pokoju i może mu dojebali karę, zresztą słusznie.
Szkoda, że jeszcze nie krzyknął, że ma granat w odbycie, śmiechu by było co niemiara.
Mnie ostatnio po wakacjach to nie chcieli z powrotem do Polski wpuścić. 10 minut się tłumaczyłem że, ja to ja. Zawiniło stare zdjęcie w paszporcie i opalona morda albo wyglądam jak jakiś terrorysta.
Ekran monitora nagrywany telefonem
Nie ma zabaw przy bramkach na lotnisku. Kumpel kiedyś zażartował: "spokojnie, bomby zostawiłem w domu" i nie dość że nikt się nie śmiał to jeszcze "niemili panowie" zabrali go z bagażem to niezbyt dużego pokoiku i wypytali chyba o wszystko a do tego zrobili jeden wielki rozpierdol w walizce
i to się nazywa prank... kurwa, a nie te lewe opierdalanie gał menelom
Nizeed napisał/a:
Ekran monitora nagrywany telefonem
No tak, bo każdy monitoring ma w sobie wgranego frapsa z zapisem na pendrajwa.
Ale jeszcze pokazał ładnie przepisowo dupę
mygyry napisał/a:
Miał by turban to by się go nie czepiali bo tolerancja
tu się grubo mylisz, akurat na lotniskach jak widzą turbana to tolerancja działa w drugą stronę...
Cytat:
tu się grubo mylisz, akurat na lotniskach jak widzą turbana to tolerancja działa w drugą stronę...
Fakt, np. w Luton na lotnisku jest dodatkowa kontrola po bramkach gdzie wypytują ludzi i sprawdzają jakieś dodatkowe pierdoły. Jak jesteś biały to przepuszczają Cię bokiem, jak jesteś turbanem to stoisz i czekasz na swoją kolej.
Ostatnio leciałem Wrocław -> Modlin, a potem z powrotem. Kontrola we Wrocku arogancka i nieszczelna jak ja pierdolę, równie dobrze mógłbym wnieść 2 kilo koksu albo chude murzyniątko. Trochę słabo, pomyślałem.
Wracając w Modlinie: absolutne trzepanie każdego (jarałem się jak dziecko, bo samice muslima były w kolejce, i im grzebali we włosach zawiniętych w kok pod szmatą, zero "poprawności" tfu)
Wniosek: kurwa, mamy takie piękne lotnisko, zatrudnijcie tam obsługę a nie kogoś za karę, i DO CHUJA TRZEPCIE TYCH LUDZI!
Wracając w Modlinie: absolutne trzepanie każdego (jarałem się jak dziecko, bo samice muslima były w kolejce, i im grzebali we włosach zawiniętych w kok pod szmatą, zero "poprawności" tfu)
Wniosek: kurwa, mamy takie piękne lotnisko, zatrudnijcie tam obsługę a nie kogoś za karę, i DO CHUJA TRZEPCIE TYCH LUDZI!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów