📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:42

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zbyszek3000 napisał/a:
Była schowana berlinka
raczej nieświeża, zdechła mini frankfurterka...

Zbyszek3000 napisał/a:
Była schowana berlinka
do tego dwa zbuki...
Koleś za wszelką cenę chciał jej udowodnić że już tam nic nie ma i faktycznie nic nie było.
Taki żul ale jednak fujara sumiennie wygolona, on pewnie po cichu liczył na coś więcej podczas tej kontroli

Tomix93 napisał/a:
Taki żul ale jednak fujara sumiennie wygolona, on pewnie po cichu liczył na coś więcej podczas tej kontroli
Kumaty żul woli się ogolić żeby się nic nie zalęgło, niż się myć codziennie.
Tomix93 napisał/a:
Po tym powinna mu op🤬lic pento w nagrode
Śmiejcie się, niedługo wszyscy w polszy będziecie ściągać majty w sklepach bynajmniej nie do r🤬ania.
Yolanda napisał/a:
Śmiejcie się, niedługo wszyscy w polszy będziecie ściągać majty w sklepach bynajmniej nie do r🤬ania.
Jesteś upośledzony?
Gdzie jest @baronturbina, żeby oświadczyć jak bardzo podoba mu sie przyrodzenie mężczyzny widocznego na filmiku ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie