to sobie pogadali
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Głupie to - pytają się czy pił i co oczekują, że się przyzna i tym samym ściągnie na siebie problemy? PS: Czy ten pierwszy policjant nie powiedział przypadkiem "sir" do kobiety? Czy oni już tam biora konkretnych debili do poilcji?
w rosji byłby wpierdol, albo nie pamiętali by nazwiska. U nas mozmna spróbować ;p
Przeszli ścisłą selekcję. Mieli powkładać klocki w kształcie figur geometrycznych. Zdawali ci co tego nie potrafili. Reszta dostała inne posady.
To jest EdBassMaster ;p łatwo poznać po głosie. Wkręta jak każda inna w jego repertuarze.
bloodwar napisał/a:
Głupie to - pytają się czy pił i co oczekują, że się przyzna i tym samym ściągnie na siebie problemy? PS: Czy ten pierwszy policjant nie powiedział przypadkiem "sir" do kobiety? Czy oni już tam biora konkretnych debili do poilcji?
Jeśli mówisz o tym jak zwraca się do kobiety zanim ta podchodzi do samochodu, to zwrócił się do niej per "sergeant", czyli odpowiednik naszego sierżanta. Ona z resztą to powtarza przedstawiając się.
Policjantka wygląda jak dupa mojej od środka tj. od przewodu pokarmowego...
Policjant to zawód. Pies to charakter.
Także nie wiem po co ta nagonka na policjantów, bo trafiają się, którzy są naprawdę spoko i są wyrozumiali dla innych. A niektórzy są tacy, którzy są bezduszni i tyle. Nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka.
Także nie wiem po co ta nagonka na policjantów, bo trafiają się, którzy są naprawdę spoko i są wyrozumiali dla innych. A niektórzy są tacy, którzy są bezduszni i tyle. Nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka.
Xenomorph08 napisał/a:
Przeszli ścisłą selekcję. Mieli powkładać klocki w kształcie figur geometrycznych.
Słyszałem o tym teście. 5% wykazało się nieprzeciętną inteligencją, a 95% nieprzeciętną siła.
Policjanci na zachodzie sa zajebisci. Zawsze pełna kultura. W Polsce w sumie osobiscie tylko raz spotkalem sie z pierdolnietym panem wladza. A przewaznie to smierdzace patologia,uposledzone prostactwo JP to jebane "psy"
@up
Tam jest pełna kultura bo ludzie wobec nich też potrafią się zachować kulturalnie i z szacunkiem
Tam jest pełna kultura bo ludzie wobec nich też potrafią się zachować kulturalnie i z szacunkiem
I tutaj można powiedzieć, że miał kontakt z policją, nie z psami. Pełna kultura, pomimo, że większość i tak powie - debile bo się pytają czy cokolwiek pił. Oni mają swoje procedury, których trzymają sie (nie to co w naszym zapyziałym kraju). Na pytanie odnośnie danych osobowych - odpowiadał bez zająknięcia: imie, nazwisko, oraz numer legitymacji służbowej. W Polsce, gdy zadałem pare razy takie pytanie, jedyne czego się dowiedziałem było to, że szybko mogę zostać transportowany na najbliższy komisariat...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów