Tylko czekać, aż jakaś strona ekologów zacznie bóldupić z powodu niehumanitarnego sposobu uboju.
Tylko czekać, aż jakaś strona ekologów zacznie bóldupić z powodu niehumanitarnego sposobu uboju.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak by nie patrzeć jesteście szkodnikami, szczacie,sracie i mówicie farmazony by tylko uzyskać aprobatę.
Ludzie profesjonalnie zajmujący się kastracją i usypianiem zwierząt - weterynarze. Naturalne drapieżniki. Głód, gdy panowie myśliwi zaczną realnie chronić pola uprawne zamiast uprawiać herezje.
Gorszych idiotyzmów nie słyszałem. Jak chciałbyś kastrować dziesiątki tysięcy dzikich zwierząt???? Jedyny naturalny przeciwnik dzika to niedźwiedź. Dzik nie jest ani gatunkiem rzadkim, ani zagrożonym ani pod jakąś specjalną ochroną. Natomiast jest zajebistym szkodnikiem. Wolę w lesie spodka dzika niż jego naturalnego oponenta.
Powiedz nam lewacki geniuszu kto bedzie kontrolował populacje dzików skoro mysliwi sa niepotrzebni. Lewackie zjebanie nie zna granic, reszte bełkotu pomine bo nie chce się taplać w intelektualnym szambie.
Ziema ma 4,5 mld lat. Ludzie mają 200k. To oznacza że przez większość czasu natura radziła sobie bez myśliwych.
Pierdolenie o kontroli populacji to największa bzdura jaka wymyślili mysliwi.
Już wolał bym żeby nie robili z siebie idiotów i po prostu wprost powiedzieli ze są chorymi pojebami z impotencja i radość daje im bezsensowne niczym nie uzasadnione zabijanie. Czerpia seksualna radość z cierpienia.
Ziema ma 4,5 mld lat. Ludzie mają 200k. To oznacza że przez większość czasu natura radziła sobie bez myśliwych.
Pierdolenie o kontroli populacji to największa bzdura jaka wymyślili mysliwi.
Już wolał bym żeby nie robili z siebie idiotów i po prostu wprost powiedzieli ze są chorymi pojebami z impotencja i radość daje im bezsensowne niczym nie uzasadnione zabijanie. Czerpia seksualna radość z cierpienia.
Przez 4,5 miliarda lat dziki nie wbiegaly na drogi pod twoje wypasione auto. Do kogo bedziesz miał pretensje jak dziki beda ci popierdalać po ulicy? Do natury czy tych co reguluja populacje tego szkodnika. tak dzik jest szkodnikiem.
To człowiek jest szkodnikiem, który niszczy siedliska zwierząt.
Nke będę miał do nikogo pretensji jak dziki mi wejdzie pod auto bo do kogo? Do marki natury?
Państwo ma wypłacać za takie sytuacje odszkodowanie i to jest ich psi obowiązek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów