Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żuczku, nie na ajfonie. Możesz sobie jebnąć reseta na androidzie ale na iosie telefon się ucegli. Sam znalazłem kiedyś iphonea 5s, był zablokowany pinem. Pierwsza myśl jebne reset i mam telefon. Okazało się że miał włączoną blokadę która po resecie ucegli telefon.
W Galaxy S6 też się da włączyć podobną opcję, tyle, że nie ucegla telefonu. Po hard resecie musisz się zalogować na wcześniejsze konto google, żeby móc z niego dalej korzystać, więc jak ktoś mi zwinie sprzęcik, to za wiele nie podziała, a telefon zostaje sprawny.
Ogólnie taka opcja jest już chyba w każdym Lollipopie.
Zajebisty związek jak się nawzajem próbuje szpiegować telefony. Swoją drogą po chuj zakładać jakieś chore hasła/skanowanie linii papilarnych itp na telefon? Jak ktoś zajebie telefon - hard reset i po wszystkim. Ludzie robią sobie zdjęcia kutasa? Bez komentarza...
widocznie cie nigdy zadna laska nie poprosila o zdjecie kutasa i jestes zadzrosny
Zajebisty związek jak się nawzajem próbuje szpiegować telefony. Swoją drogą po chuj zakładać jakieś chore hasła/skanowanie linii papilarnych itp na telefon? Jak ktoś zajebie telefon - hard reset i po wszystkim. Ludzie robią sobie zdjęcia kutasa? Bez komentarza...
Właśnie po to, żeby jakaś osoba, która nie ma widzieć co w nim mamy tego nie widziała.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów