📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To było rozpoznawanie po liniach papilarnych, czy po smrodzie?
Zajebisty związek jak się nawzajem próbuje szpiegować telefony. Swoją drogą po chuj zakładać jakieś chore hasła/skanowanie linii papilarnych itp na telefon? Jak ktoś zajebie telefon - hard reset i po wszystkim. Ludzie robią sobie zdjęcia kutasa? Bez komentarza...
To jest Sham Idrees, jakaś gwiazda kanadyjska. I urodził się w Kanadzie.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
W mieście Pakistani Canadian
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
W mieście Pakistani Canadian
Kto wstawia tu nierozerwanego ciapaka jest tępym pedałem. Wystarczy nawet wybuchowy aby się obronić a tak to :gówno: nie piwo.
@Szalony_Mleczarz nie wiem jak jest w przypadku innych telefonów, ale jeśli iPhone jest zabezpieczony kodem/czytnikiem linii papilarnych to nawet jak uda ci się go zresetować to nie aktywujesz go bez podania hasła do konta poprzedniego właściciela. Musiałbyś wymienić płytę główną(a wraz z nią czytnik linii papilarnych, jeśli chcesz żeby dalej działał), a to chyba nie jest warte zachodu.
Szalony_Mleczarz napisał/a:
Zajebisty związek jak się nawzajem próbuje szpiegować telefony. Swoją drogą po chuj zakładać jakieś chore hasła/skanowanie linii papilarnych itp na telefon? Jak ktoś zajebie telefon - hard reset i po wszystkim. Ludzie robią sobie zdjęcia kutasa? Bez komentarza...
Żuczku, nie na ajfonie. Możesz sobie jebnąć reseta na androidzie ale na iosie telefon się ucegli. Sam znalazłem kiedyś iphonea 5s, był zablokowany pinem. Pierwsza myśl jebne reset i mam telefon. Okazało się że miał włączoną blokadę która po resecie ucegli telefon.
maksymilian45 napisał/a:
Żuczku, nie na ajfonie. Możesz sobie jebnąć reseta na androidzie ale na iosie telefon się ucegli. Sam znalazłem kiedyś iphonea 5s, był zablokowany pinem. Pierwsza myśl jebne reset i mam telefon. Okazało się że miał włączoną blokadę która po resecie ucegli telefon.
Bo jest aplikacja na ajfonie od Apple. Można go zdalnie zablokować i zbrickować. I namierzyć oczywiście. Wszystko z kompa. Wtedy nawet serwis nie pomoże, ale właściciel dalej może go odblokować przez stronę apple.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów