Dziesiona na szybkości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Dziesiona na szybkości.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie nagrania podnoszą mi ciśnienie, ale dobrze, że dla równowagi są też uspokajające nagranie z linczu
może w ramach zadośćuczynienia ujebało mu obie nogi?
Gościu na pewno ułożył sobie życie tym skokiem, ile taka babuszka może mieć w portfelu 60-80 złotych maks a ryzyko większe niż przy napadzie na bank
Dziesiona to kradzież z pobiciem.
AtomicFeelings napisał/a:
Dziesiona to kradzież z pobiciem.
Dziesiona to ROZBÓJ. A rozbój to kradzież połączona z przemocą. Wyszarpali? Wyszarpali. Przemoc była? była. DZIESIONA.
bloodwar napisał/a:
Gościu na pewno ułożył sobie życie tym skokiem, ile taka babuszka może mieć w portfelu 60-80 złotych maks a ryzyko większe niż przy napadzie na bank
W torebce 10 tys. na zakup auta, żeby już pociągiem nie musieć jeździć
Dziesiona by była jakby dostała w tą swoją czarną jape
Ale przykro się mi jej trochę zrobiło, wraca kobita z pracy, a tu jakiś narkoman jej torebkę wyrywa i znika, no lipa w chuj bo pewnie jej się jakoś dobrze też nie powodzi
Ale przykro się mi jej trochę zrobiło, wraca kobita z pracy, a tu jakiś narkoman jej torebkę wyrywa i znika, no lipa w chuj bo pewnie jej się jakoś dobrze też nie powodzi
Zwykła kradzież to by była gdyby ktoś jej ukradł torebkę z przedziału pod jej nieobecność. Tutaj było ryzyko utraty zdrowia, bo gdyby nie puściła torebki to wypadłaby z pociągu. Prawnikiem nie jestem, ale zakwalifikowałbym to jako rozbój.
zomos napisał/a:
Dziesiona to ROZBÓJ. A rozbój to kradzież połączona z przemocą. Wyszarpali? Wyszarpali. Przemoc była? była. DZIESIONA.
Spacerniak! Który oddział śmiga?! Które cele?!
Budrys2000 napisał/a:
Spacerniak! Który oddział śmiga?! Które cele?!
Dostałem cynk od Mr. Drwalu, że to ty jesteś gwiazdą tych wszystkich pedalskich baitów na hardzie i chłopaków powkręcałeś.
Chuj ci w dupę nygusie!
To nie jest ''dziesiona''- źle Cię chłopacy na dzielnicy nauczyli
Pajacu jaka dziesiona?, dziesiona to kradzież z pobiciem cwelu ze wsi
Synek a tunsiedzidc co to „dziesiona”? Napewno?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów