Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podobno i śmieszek i kamerzysta zostali natychmiast dyscyplinarnie wyjebani z roboty za wniesienie komórki - niezabezpieczonego urządzenia elektrycznego (może zainicjować wybuch metanu) co w sumie mnie nie dziwi, znajomy wspominał że nawet jeśli się zapomnisz i zostawisz w kieszeni chociażby jedną fajkę to lecisz od razu
Głupot ci naopowiadał.
Nigdy w życiu komórka nie zainicjuje wybuchu.
Po drugie przepisy BHP przepisami a górnicy na zmianie piją, palą i mają w dupie całe bezpieczeństwo.
Dla ciekawostki dodam, że rekord Polski lotu bez spadochronu i zabezpieczeń należy właśnie do górnika, który spadł do szybu i leciał ponad 1000 m.
Głupot ci naopowiadał.
Nigdy w życiu komórka nie zainicjuje wybuchu.
Po drugie przepisy BHP przepisami a górnicy na zmianie piją, palą i mają w dupie całe bezpieczeństwo.
Dla ciekawostki dodam, że rekord Polski lotu bez spadochronu i zabezpieczeń należy właśnie do górnika, który spadł do szybu i leciał ponad 1000 m.
Chyba jesteś nienormalny jak uważasz, że na dole się pali i ma w dupie bezpieczeństwo, nasłuchałeś się starych opowieści i powtarzasz to samo bez zastanowienia. Co do alkoholu owszem jakies 10lat temu był codziennością, ale dziś mało kto odważy się wziąść chociażby piwo, praktycznie alkoholu na kopalni nie ma.
Chyba jesteś nienormalny jak uważasz, że na dole się pali i ma w dupie bezpieczeństwo, nasłuchałeś się starych opowieści i powtarzasz to samo bez zastanowienia. Co do alkoholu owszem jakies 10lat temu był codziennością, ale dziś mało kto odważy się wziąść chociażby piwo, praktycznie alkoholu na kopalni nie ma.
Jasne. Na budowach też nikt nie pije.
Uwielbiam jak podkreśliłeś że tylko praktycznie ;D
Czyli jest ale nie za dużo, jak dawniej....
Abraxus, pewnie wierzysz też w to że jak górnik zjeżdża szola to zanim zajdzie na robotę to już ma pół szychty typowy Janusz cebula, nie znam się to się wypowiem
Przynajmniej umiem liczyć miesiące w roku i jetem pewien, że jest ich dwanaście.
Jasne. Na budowach też nikt nie pije.
Abraxus głąbie, on ma rację, ani w kopalni ani na budowach nikt nie pije i nie pali bo przecież tak jest w przepisach, głupim trzeba być żeby tego nie wiedzieć.
W angielskim mają tyle fajnych akcentów: szkocki, z 5 wersji brytyjskiego, ze dwa amerykańskie, australijski, jamajski, afrykański i ch*j wie co jeszcze.. A my mamy to pół niemieckie bełkoto-rzyganie jakby niedorozwiniętego i jednocześnie naj***nego miłośnika płaskiego wykresu EEG...
Ehhh...
Nie mam w zwyczaju najeżdżać na swój kraj, jak większość niedoj***nej gimbazy na tym portalu, ale akurat hanysy mnie wk***iają. Może jakby stulili mordy i się z tym nie panoszyli jak nie wiadomo co. Ale oni nie mogą, k***a, oni w telewizji tak nawet napie**alają, bo to niby fajne jest... No ja jebie... Ja nawet nie oglądam TV, a mnie to wk***ia.
PS
Użycie słowa k***a między przecinkami to przesada, nie? Przecież to słowo samo w sobie jest przecinkiem...
Zawrzyj ryj ciulu.
Mów po polsku, bo nie rozumiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów