18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
kontrowersyjny islam
tylkoodra • 2013-06-07, 14:33
Sura 24, werset 31 głosi: „Powiedz wierzącym kobietom, żeby spuszczały skromnie swoje spojrzenia i strzegły swojej czystości; i żeby pokazywały jedynie te ozdoby, które są widoczne na zewnątrz; i żeby narzucały zasłony na piersi, i pokazywały swoje ozdoby jedynie swoim mężom lub ojcom albo ojcom swoich mężów, albo swoim synom lub synom swoich mężów, albo swoim braciom, albo synom braci lub synom swoich sióstr; lub ich żonom, lub tym, którymi zawładnęły ich prawice. I niech one nie stąpają tak, aby było wiadomo, jakie ukrywają ozdoby”.

Czyli wychodzi na to że cycki muzułmanki może oglądać nawet jej teść
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S................n 2013-06-07, 14:39
Raczej wychodzi na to że kazirodztwo jest tam powszechne tak jak w judaiźmie.
Zgłoś
FrasQs 2013-06-07, 14:43 3
4 Komentarze usunięte w jednym dniu,mój bilans
Zgłoś
_................_ 2013-06-07, 14:44
Koran 47:3,4
Jeżeli napotkacie niewiernych, walczcie, aż uczynicie straszliwą rzeź między nimi, niewolników okuwajcie w kajdany.

Koran 9:5
Po upływie świętych miesięcy, zabijajcie niewiernych wszędzie gdzie ich napotkacie, bierzcie ich w niewolę, oblegajcie im miasta, ze wszystkich stron stawcie na nich zasadzki. Jeżeli się nawrócą, i odprawiać będą modlitwy, zapłacić powinni haracz święty: zostawcie ich w pokoju. Pan jest miłosierny i łaskawy.

Koran 9:29
Wytępiajcie tych, którzy nie wierzą w Boga i dzień ostateczny, którzy nie przcstrzegsiją tego, czego im Pan Bóg zakazał, i którzy nie wyznają prawej wiary, i w ogólności wszystkich, którzy nie wierzą w pisma zesłane od Boga, wytępiajcie giaurów, chyba że opłacać będą daninę wtasnemi rękami, i staną się zupełnie uległymi.

3:28 Niech wierzący nie biorą sobie za przyjaciół niewiernych, z pominięciem wiernych! A kto tak uczyni, ten nie ma nic wspólnego z Bogiem, chyba że obawiacie się z ich strony jakiegoś niebezpieczeństwa. Bóg ostrzega was przed samym Sobą i do Boga zmierza wędrowanie.

sory za literówki, ale nie ja to pisałem
Zgłoś
a................n 2013-06-07, 14:47
@up Polaczki biedaczku żresz cebule sie nio nie udław. Oddajcie majątki izrealea polskie brudasy
Zgłoś
hamer16 2013-06-07, 14:51 1
może pojadą do swoich krajów jak cyganie ;P
Zgłoś
remi1982 2013-06-07, 15:02 1
@ arabszukapana - czy jak Ci tam. Jak by na tej imprezie w 99 był pies, to dzisiaj byś szczekał.
Zgłoś
A................e 2013-06-07, 15:10
Widzę, że ciapatym wszystko idzie zgodnie z planem, bo coraz więcej naszych bierze się za interpretację Koranu ;/
Zgłoś
_................_ 2013-06-07, 16:57
Aue napisał/a:

Widzę, że ciapatym wszystko idzie zgodnie z planem, bo coraz więcej naszych bierze się za interpretację Koranu ;/

To co napisałem to cytaty żywcem przetłumaczone z Koranu a nie ich interpretacje na pewnej stronie sam muzułmanin je przytaczał.
Zgłoś
A................e 2013-06-07, 17:14
@up

Wiem, że są żywcem przetłumaczone. Najwidoczniej niezbyt czytelnie napisałem komentarz, za co przepraszam. Mówiąc o interpretacji miałem na myśli to, że coraz większa liczba osób jest zainteresowana treścią Koranu. Nawet przypuszczam, że niektórzy "chrześcijanie" (ja się w to nie wliczam) szczegółowiej znają Koran od Bilbii.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem