📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
To jego najszczęśliwszy dzień w życiu
To jego najszczęśliwszy dzień w życiu
MichasQ napisał/a:
Tak, ten Redfoo (członek LMFAO) to chłopak Azarenki.
członek huehuehue ^^
Łoł. Jednak mimo wszystko, nie śmieję się - akurat wiem jaki to ból i raczej współczuję...
W piłce nożnej od razu by na noszach znosili, a przeciwniczka by dostała czerwoną kartkę.
Fachowa pomoc medyczna.
brawa za szybką interwencje medyczną
Po przemyśleniach- czarnuch, nasz bohater- nie wytrzymał i podjeb*ł też piłeczkę
Trochę to pojebane, że dziewczynie coś się stało, a przybiega jakaś idiotka w gajerku i jakiś pajac z nią, zamiast lekarzy...
Taaaa, na pewno bym krzyknął "OH MY GOD!" doznając bolesnej kontuzji i będąc Białorusinką, taaa....
Show must go on.
Show must go on.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów