📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tego frajera od byka mi w ogóle nie jest szkoda. A ten hokeista z poderżniętym gardłem przeżył dzięki szybkiej interwencji lekarzy.
byczek Fernando ładnie przejebał mu żuchwę na wylot
a ten następny od WWE czy jak to się zwie to pewnie udaje D:
a ten następny od WWE czy jak to się zwie to pewnie udaje D:
do 5 min świetny podkład - wie ktoś z czego to ?
soundcloud.com/cayto/a-time-for-war
Ja pierdolę, mogę oglądać sranie do japy i ludzi rozsmarowanych wzdłuż peronu przez pociąg, ale łamane kończyny bolą... tak strasznie bolą... ZAJEBISTE .
kufel01 napisał/a:
Tego frajera od byka mi w ogóle nie jest szkoda. A ten hokeista z poderżniętym gardłem przeżył dzięki szybkiej interwencji lekarzy.
To niestety była szybka akcja byka przez co ten koleś nie czuł aż takiego bólu. I tu na uwagę zasługuje rekin, który mam nadzieje trzymał i szarpał kolesiowi łapę dobrych kilkadziesiąt sec.
W sumie trochę mi żal tych motocyklistów, czy jak ich tam nazwać, bo mimo wszystko to musi być kurwa straszne, widzisz że spadasz na kumpla całą szybkością i całym ciężarem i chuja możesz zrobić.
Sama słodycz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów