Tłumacz potrzebny na wczoraj ktoś coś ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"I jak już będziesz na pontonie wypierdol paszport do morza, bo jeszcze się ktoś kapnie, że byłeś sierżantem w naszej bojówce. Jak dopłyniesz mów, że masz 12 lat, ci debile łykają wszystko..."
po trzeciej sekundzie można dawać piwo bez obawień..
Ja pierdolę przecież od razu słychać, że to ktoś dla jaj podłożył dźwięk, jak udaje małpy..
W murzyńskim nie ma takiego zwrotu "uhu-uhu" i akcent jest jakby śląski.
Noniesondze napisał/a:
Ja pierdolę przecież od razu słychać, że to ktoś dla jaj podłożył dźwięk, jak udaje małpy..
Żebyś się kurwa nie zdziwił jakie kwiatki można znaleźć wpisując różne hasła w "afrykańskim" do translatora , w jednym z języków te "uhu uhu" (czy coś innego dźwiękonaśladowczego małpę, przypomnieć sobię nie mogę jak dokładnie) oznacza "myć się" , poza tym metodą prób i błędów trafiłem na taki kwiatek w zulu
słaby remake.wejdźcie na stronę madlipz która jest wyświetlana w filmie.tam jest oryginał nie będę was wyręczał jebusy.
To powinno być intro przed wejściem na sadistic
nikt nie rodzi się rasistą, ale gdy zaczynasz OBSERWOWAĆ świat,
piwko
piwko
nowynick napisał/a:
Żebyś się kurwa nie zdziwił jakie kwiatki można znaleźć wpisując różne hasła w "afrykańskim" do translatora , w jednym z języków te "uhu uhu" (czy coś innego dźwiękonaśladowczego małpę, przypomnieć sobię nie mogę jak dokładnie) oznacza "myć się" , poza tym metodą prób i błędów trafiłem na taki kwiatek w zulu
Obrazek
Wpiszcie sobie z Zulu na Polski Uga buga duga banana aga haga ogo maga. Zajebiste wychodzi.
Taka ciekawostka - w ciągu tych 19 sekund ta dwójka zarobiła prawie 15 funtów, czyli 72 złote.
T0B1 napisał/a:
Taka ciekawostka - w ciągu tych 19 sekund ta dwójka zarobiła prawie 15 funtów, czyli 72 złote.
Nie ma to jak być pizdą i zarabiać na tym, jakieś przemyślenia
bo jest taki zawód świata, chyba najstarszy ........
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów