📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zazwyczaj czarni giną próbując zakosić szmal, oni zginęli w obronie.
szacunek, spoczywajcie w pokoju bracia.
szacunek, spoczywajcie w pokoju bracia.
Zabiła ich własna głupota, jeden czyta gazetkę drugi się bawi fujarą żaden nie obserwuje otoczenia.
drugi cwany.. nawet kulą nie dostał, a udaje, że nie żyje
Czyli dla czarnych w RPA "black live dosn't matter at all". Cóż, wiedzą najlepiej
dzicz i zadne rownouprawnienie sie nie nalezy. w afryce dalej zyja jak milion lat wstecz gdyby nie kolonializm mieszkali by w domkach z gowna
eeeeeeeeeeee to czarni mają czerwona krew
no zajebiści, dobrze ze obserwowali otoczenie i byli przygotowani na wszystko a jeszcze ten profesjonalny pojazd z jebitna szyba z tylu super
Dobrali się kolorystycznie. Nawet kolor skóry ten sam.
Czarny czarnemu czarnym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów