"Bestias, cholera!"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No nie wiem, dla mnie to było śniadanie
łódka chwiejna jest, pokład też czasem śliski....niech dalej je trenuje
A ja myślałem, że piranie to takie małe rybki
Kurwa.... jak ci politycy w oczekiwaniu na lapowke.....
Chętnie bym tam wrzucił psa moich sąsiadów
zwróćcie uwagę na faceta w lewej górnej części ekranu ok 0:29, który stoi po pas w wodzie i się temu przygląda :O
czemu piranie nie jedza siebie nawzajem?
Co to za Ryby krwiożercze to nie są piranie czy co ??? Bez kitu po ogonach sądząc to wyglądają na inne tuńczyki
Jednak to piranie uff spoko ale jakie pierdolne
Jednak to piranie uff spoko ale jakie pierdolne
To nie są kurwa piranie... Ja pierdole... Piranie te o, które wam wszystkim chodzi to ważą max 6kg i mierzą jakieś 51cm (max)... Piraniowate, a i owszem maja gatunki o max metrowej długości, ale nie są agresywne i jesli dobrze pamiętam nie maja tych sławnych zębów. Po drugie piranie, żyją w Brazylii w amazonce i to jeszcze dzielimy na wschodnia, południową itd. Ogólnie sa dwa gatunki, które klasyfikuje się do bardzo agresywnych i zagrażających człowiekowi.
Tutaj na moje oko to tuńczyk (płetwy piersiowe i grzbietowe, chociaż może jakaś inna ryba, których jest pełno w oceanie). Tak tuńczyk jest drapieznikiem, pływa w ławicach, nie zamieszkuję rzek (bo to jest kurwa ocean/morze), może ważyć nawet (różne źródła różnie podają czytałem 600, 700, a nawet 800kg), a i język którym się ów dżentelmeni posługują nie wskazuję na Brazylię.
Nie dajcie się robić w balona jakimś Garsiowatym meksykańcom bądźcie jak Zorro
Tutaj na moje oko to tuńczyk (płetwy piersiowe i grzbietowe, chociaż może jakaś inna ryba, których jest pełno w oceanie). Tak tuńczyk jest drapieznikiem, pływa w ławicach, nie zamieszkuję rzek (bo to jest kurwa ocean/morze), może ważyć nawet (różne źródła różnie podają czytałem 600, 700, a nawet 800kg), a i język którym się ów dżentelmeni posługują nie wskazuję na Brazylię.
Nie dajcie się robić w balona jakimś Garsiowatym meksykańcom bądźcie jak Zorro
Jedzą się nawzajem, ale tylko wtedy gdy któraś z nich jest ranna. Piranie to pożyteczne rybki które oczyszczają rzeki z padliny, jeśli nie krwawisz to Ci nic nie zrobią.czemu piranie nie jedza siebie nawzajem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów