📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ten kraj jeszcze istnieje?
Nie oglądać, nie ma żadnego wilka.. Są i owszem zwierzęta, ale wilków nie ma
Tranquillum napisał/a:
Nie oglądać, nie ma żadnego wilka.. Są i owszem zwierzęta, ale wilków nie ma
Cytat:
Parafraza (gr. παράφρασις paráphrasis „omówienie; opowiadanie”) – swobodna przeróbka tekstu lub tłumaczenia, która rozwija lub modyfikuje treść oryginału, zachowując jednak jego zasadniczy sens.
każdemu z tych tajniaków powinni obcinać głowy a rodziny palić żywcem ciekawe jak długo byliby gotowi pod taką "presją" służyć komunistycznym bandytom za marne parę groszy. A Łukaszenka nie zrobiłby wtedy nic bo musiałby kilka milionów obywateli wymordować a tu nawet Puttler odwróciłby się do niego dupą
No powiem szacun odbilli ziomka, ciekawi mnie jak to się u nich skończy czy jak na Ukrainie czy wyjdą na swoje
Niezwyciężony napisał/a:
Tym razem nie pykło
Tylko kwestia czasu ja zostaną rozpoznani ci, którzy na filmie nie mają masek i policja zapuka im do drzwi
Pralpunkt napisał/a:
No powiem szacun odbilli ziomka, ciekawi mnie jak to się u nich skończy czy jak na Ukrainie czy wyjdą na swoje
Jedyne k
omu zależy tam na przewrocie to Rosja
Tam jeszcze może być lepiej niż na Majdanie.
Hehe a polski element może tylko siedzieć i pisać nic nieistotne komentarze. Patrząc jak garstka ludzi pluje na ten nic nieznaczący naród.
I to jebane darcie ryja przez baby. To musi być jakaś wada genetyczna.
Jeszcze się nauczą, że raz złapany szpicel i jego samochód nie mają prawa odjechać z miejsca. Mogli przed rozpoczęciem rewolucji przyjechać do nas na szkolenie w zadymach. Grecy też by im pokazali conieco, jak się robi dym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów