Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
G3ralt94 2014-05-08, 21:57 20
Ja uważam, że się zajebiście ustawili- leżą i nadzorują stado murzynów, mają zimne napoje i trzepią kasę z wydobytych diamentów/złota. Ba! Nawet mają marichuana manager'a Pozytywny materiał- leci piwko
Zgłoś
DomPas 2014-05-08, 22:24
Ile trzeba mieć kasy zeby zalozyc taka małą kopalnie? szczyt marzen.

no ze szczytem marzen przesadzilem %-)
Zgłoś
mnemon81 2014-05-08, 22:27
grawer plucza, no ja pierdole
Zgłoś
i7day 2014-05-08, 22:38 1
w sumie to dobry pomysł by dawać tym murzyną w afryce napój mieszany z fetą. Taki to nie musi jeść, a i tak ma pełną energię i szybko pracuje
Zgłoś
chiefterefere 2014-05-08, 22:40
Praca w wykonaniu czarnych. Siedzą w 50 i się lampią. bambusy jebane

My hands, Your neck, My knife, Your Life
Zgłoś
Improssible 2014-05-08, 23:45
To jest kopalnia KGHM.
Zgłoś
Ent 2014-05-08, 23:52
AndreY napisał/a:

@qbeen Białym nie chce się chodzić z batem, to i czarni spryciule nie pracują - to są potomkowie tych samych skubańców, którzy nie dali się złapać w siatkę

załapałem piwko

Szczyt mądrości jest gdy
Manipulujesz ludźmi dla własnych korzyści
a oni myślą że są od ciebie mądrzejsi.
Zgłoś
M................w 2014-05-08, 23:57 9
No i zajebiście! Osobiście jestem dumny a nie będę zawistną pizdą jak pan JezusSpierdolinaChrystus.
Moi rodacy siedzą sobie na Czarnym lądzie, nadzoruja pracę czarnych zwierząt i pewnie mają z tego ciekawe pieniążki, zwiedzą kawał świata i poruchają takie kurewki o których każdy z nas może sobie pomarzyć.
Kurwa, jakby tam siedzieli grubi hamerykańce to kurwica a tutaj moi rodacy!
Dzisiaj zasnę z uśmiechem na mordzie, pozdrawiam.
Zgłoś
DildoVaggins1 2014-05-09, 0:55 1
od razu mi się przypomina "Złoto" C.Zyke. coś pięknego

nigdy nie daj siebie zwieść!
Michał lubi jądra gnieść
Zgłoś
spr 2014-05-09, 2:47
@up wszyscy jesteście ignorantami. A co jak ten mhamd i wszyscy mają właśni z nich beke, bo wiedzą że idioci roześlą to po świecie jakimi to oni rasistami nie są, no przeciez oni sobie normalnie żyją poprostu a wy robicie z siebie "panów" idiotów.

Jeśli napisałem komentarz to warto było
Zgłoś
G3ralt94 2014-05-09, 7:39
Majkizrpgw napisał/a:

No i zajebiście! Osobiście jestem dumny a nie będę zawistną pizdą jak pan JezusSpierdolinaChrystus.
Moi rodacy siedzą sobie na Czarnym lądzie, nadzoruja pracę czarnych zwierząt i pewnie mają z tego ciekawe pieniążki, zwiedzą kawał świata i poruchają takie kurewki o których każdy z nas może sobie pomarzyć.
Kurwa, jakby tam siedzieli grubi hamerykańce to kurwica a tutaj moi rodacy!
Dzisiaj zasnę z uśmiechem na mordzie, pozdrawiam.

Akurat z tymi kurewkami to bym nie przesadzał, no chyba, że ktoś chce dostać HIV gratis
Zgłoś
eMCeONe 2014-05-09, 10:26
To jest kopalenka a nie kopalnia. Poznałem kiedyś typa, który był można powiedzieć najemnikiem. Ochraniał murzynów wydobywających diamenty ale w RPA. To nie było leżenie i pierdzenie w deski tylko ochrona praktycznie 20/24h pod bronią przez fakt iż tutejsi partyzanci jeżeli tak można ich nazwać również lubili błyskotki. Co do zarobków w tamtejszej firmie.. Koleś przez (nie pamiętam dokładnie) 2-3 miesiące dostawał 120tyś zł następnie wracał, 6 miesięcy przerwy (w tym czasie badania, szczepienia na malarię jakieś tam diety etc) i znowu w gówno. Dzień w dzień typ chodził upity ale nie wiem czemu upodobał sobie tylko wermut hehe. Ciekaw jestem czy jeszcze żyje bo od 2 lat głos po nim zaginął.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów