📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
ładną kopalnie sobie sprawili no i ten tekst "a te dziwne urządenia" -> kamera na czarnuchów
Jak tak na to patrze to nie rozumiem dla czego murzyny nie pracują cały czas? Jakieś kurwa wakacje, przerwy czy coś? Słaba organizacja pracy i brak menadżera z AK-47 do motywowania pracowników.
haha kurwa uśmiałem się ... Przechuje siedzą i odcinają kupony .
Ps. w lodówie pewnie same flachy.
Ps. w lodówie pewnie same flachy.
fb.com/uookie
Murzyni kopią złoto i diamenty, wóda, lokalne mózgojeby i zielsko - wszystkiego do bólu
ziemia obiecana
ziemia obiecana
Proponuje Wam obejrzeć film pt. "Krwawy diament" żeby zrozumieć o co chodzi w diamentach i czemu pewny bank w GB skupuje wszystkie diamenty żeby zawyżyć ich wartość
nic nowego, teraz wszystkie ważne firmy biją się o ziemie w afryce
wielu może być w szoku ale to wielki rynek zbytu, niektóre polskie firmy sprzedają od dawna różne produkty np akumulatory itp a te czarnuchy co grzebią w błocie nawet nie zdają sobie sprawy jakie pieniądze przechodzą przez ich brudne łapska
wielu może być w szoku ale to wielki rynek zbytu, niektóre polskie firmy sprzedają od dawna różne produkty np akumulatory itp a te czarnuchy co grzebią w błocie nawet nie zdają sobie sprawy jakie pieniądze przechodzą przez ich brudne łapska
się dziwię że tych naszych rodaków tam nie odjebali i razem z nimi piją kawę i patrzą sobie jak zapierdalają na nich...
Oto altruistyczni wolnorynkowi szefowie w całej krasie...
To już wiecie jak to wygląda z perspektywy Anglika czy Niemca który zatrudnia Polaka za najniższa stawkę. Przykre ale prawdziwe, śmiejecie się ale Polacy są tanią siłą roboczą jak murzyni na filmiku.
@UP
A zastanawiało cię dlaczego tak jest?
A zastanawiało cię dlaczego tak jest?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów