Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od razu widać, że dzieciak ma pedalskie geny. Kopanie piłki to pedalstwo i ten gówniak dobrze o tym wie.
Swojemu synkowi też bronisz grać sobie z kolegami w piłkę nożną, bo to pedalskie? Pewnie, niech lepiej sięgnie w przyszłości po narkotyki, bo stary mu zabrania się bawić w to, co inni. Jak mnie, kurwa, zawsze śmieszy wyzywanie małych dzieciaczków od pedałów, bo sobie kopią kurwa kawałek balona na orliku czy innym boisku. Większość z was na sadolu to takie samce alfa że pewnie nie trzymacie sobie chuja przy szczaniu, bo przecież dotykanie siusiaka jest pedalskie.
Swojemu synkowi też bronisz grać sobie z kolegami w piłkę nożną, bo to pedalskie? Pewnie, niech lepiej sięgnie w przyszłości po narkotyki, bo stary mu zabrania się bawić w to, co inni. Jak mnie, kurwa, zawsze śmieszy wyzywanie małych dzieciaczków od pedałów, bo sobie kopią kurwa kawałek balona na orliku czy innym boisku. Większość z was na sadolu to takie samce alfa że pewnie nie trzymacie sobie chuja przy szczaniu, bo przecież dotykanie siusiaka jest pedalskie.
Bo przecież nikt nie ćpa i to jest powód dla którego jakiś łebek ma to robić. No kurwa król życia, odkrywca i wirażka.
Zacząłbym od tego, że większość tu komentujących jest w wieku tego chłopaczka.
Zacząłbym od tego, że większość tu komentujących jest w wieku tego chłopaczka.
a ja od tego, że większość użytkowników z tego portalu nigdy nie widziała cipki na żywo
Gdybyś choć trochę interesował się psychologią i dostrzegał jakiekolwiek powiązania w kontaktach międzyludzkich, wiedziałbyś, że większość problemów z narkotykami lub alkoholem wśród dzieciaków bierze się z jednej z dwóch skrajności - albo stąd, że dziecku pozwala się na wszystko, albo stąd że dziecku zabrania się tego, na co inni rodzice dzieciakom pozwalają. Dzieciak, któremu wszystkiego się zabrania, jest wkurwiony na rodziców, i sięga po zakazane rzeczy dwa razy chętniej, bo czuję się gorszy od innych. Następnym razem spróbuj podyskutować normalnie zamiast pisać do mnie swoje wysrywy w stylu "jesteś zjebany i głupi!!!"
Lewy ma dwie lewe nogi
To drewniana noga.
Jak nie podasz-nie strzeli.
W sumie taka rola gościa.
Przy tym małolacie wymięka.
Gnojaka sam daje radę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów