📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Się nie dziwię, że koparkowy się wkurzył - bo to ładowarka i nie potrafił nią kierować
Tak to jest jak bambus dorwie się do technologii. Wstawia głupie posty i nie potrafi odpowiednio sprzętu nazwać
siwybis napisał/a:
Bambus ukradł Bobcata i myślał że to jak w ukradzionym samochodzie, wrzucasz D i do przodu
To nie Bobcat tylko Gehl ...
Jak to mówią w branży ''maszyna gwizda,maszynista pi^&a''
Mam podobny sprzęt i według mnie można by nim narobić dużo więcej bałganu niż ten pan
Mam podobny sprzęt i według mnie można by nim narobić dużo więcej bałganu niż ten pan
sadistic.pl/iceman-historia-mordercy-vt516056.htm - Wywiad z Iceman'em - Mordercą rodziny Gambino
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów