Tak to znów kobieta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tak to znów kobieta
5 takich samochodów by się tam zmieściło..... ciekawe ile dała za prawo jazdy.
to Polska? rejestracji nie mogę przeczytać
MEGA BEKA GRANA
jakby tak zrobiłą mojej jami to bym zajebał jak psa nie ważne czy facet czy baba napierdalałbym kluczem/kaskiem/butem.
jakbym dorwał kogoś kto zrobił coś takiego mojej Hondce to chyba bym zajebał!!! bez różnicy facet czy baba....
@up i up
pierdolicie to samo-blizniaki syjamskie?
pierdolicie to samo-blizniaki syjamskie?
Ale sie zatrzymała i wyszła zobaczyć co z motorkiem, u nas by spierdoliła odrazu
@ mr.chris - wyjąłeś mi to z ust.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Jeszcze idzie, żeby podnieść.. powodzenia
uparte pizdy , nie odpuści hiena jebana, chociaż wie że nikt jej nie lubi to i tak będzie truła dupę na ulicy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów