Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak ciapaka wciąga rolka papieru to ciapak zostaje "papierzem" czy papierzakiem?
Hmmm ale chyba go nie nawinęło, widać tam jak by rękę pomiędzy rolką a słupkiem.
Oni tam prowadzą jakieś zakłady czy ki c🤬j. Jeden sprawdzał ręką to mu ja urwało u samej dupy a ten widzę że chciał być lepszym więc kopną nogą i wygrał wycieczkę w jedną stronę.
WKND napisał/a:
jak ciapaka wciąga rolka papieru to ciapak zostaje "papierzem" czy papierzakiem?
Przesyłką/paczką XD
Szkoda materiału i maszyny...
Z drugiej strony ciapaty Janusz biznesu pewnie zatrudnia cymbałów z przypadku za ochłap na ciorno, więc ma nauczkę. Przyoszczędził na pracowniku... 🤣
Z drugiej strony ciapaty Janusz biznesu pewnie zatrudnia cymbałów z przypadku za ochłap na ciorno, więc ma nauczkę. Przyoszczędził na pracowniku... 🤣
Oto pierwszy przykład użycia papieru toaletowego przez brudasa. W tym przypadku to papier podtarł się gównem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie