📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kolanko się wygło temu chuju.
Uuuuu.... Jak dla mnie to uszkodził sobie łąkotki i mógł przy tym naderwać wiązało ACL, te wewnątrz kolana. Kurwa mać, ból jak chuj, a przy tym instant kalectwo na jakiś czas plus doskwieranie do końca życia w sumie :/
Halman napisał/a:
co ten niedojeb sobie wyobrażał?
Wyobraźnia – zdolność do przywoływania i tworzenia w myślach wyobrażeń. Źródłem przechowywanych w pamięci wyobrażeń są zmysły.
Myślisz, że u tego "niedojeba" kiedykolwiek wykształciły się takie zachowania?
Dlatego nie kopie sie w ten sposob z prostej nogi, tak samo jak nie skaczesz na proste, tylko zawsze przygiete kulasy.
Cipczan napisał/a:
Wiązało ACL? Rozwiniesz tą mądrość?
Tu masz fotkę, resztę sobie obejrz i doczytaj.
Ląkotki to tkanki łączące między kośćmi, ACL ścięgno w środku kolana. Tak ogólnie.
Nikt_nie napisał/a:
mógł przy tym naderwać wiązało ACL, te wewnątrz kolana.
za to kocham sadola, zawsze się znajdzie ktoś wiedzący i podzieli się informacją . Dlatego żałuje strasznie, że temat Ukrainy jest bez komentarzy. Wiadomo byłoby tam w chuj debili ale też jakieś mądre głowy by coś napisały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów