📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Soczyście go nie trafił!
kurwa, ale on mu dźwignie zasadził..........to tak jakbyś łamał sobie nogę robiąc przysiady -.-' jak ja nie trawie tych udawanych walk...
wygląda jakby specjalnie sie podstawił, jednak rudy mógł sie bardziej postarac
przeciez to znienawidzony WWE Smackdown czy inne tego typu przedstawienie....
Marshal napisał/a:
przeciez to znienawidzony WWE Smackdown czy inne tego typu przedstawienie....
znienawidzony przez kogo ? chyba takich znafffców jak ty . nie podoba się to żegnam , nikt nie każe ci oglądać ..
te walki nie rozniom sie niczym od filmow, to tylko aktorzy ;)mam zwale z idiotow ktorzy sie tym rajcujom;d;d
Marshal ma rację gówno jakich mało a ty okar19 znafco xd naucz się lepiej słownika.
rafalik93 napisał/a:
ty mi szczylu nie mow co mam robic, wiesz co to ironia czy obce jest tobie to slowo ?Marshal ma rację gówno jakich mało a ty okar19 znafco xd naucz się lepiej słownika.
Specjalnie ściągnąłem i obejrzałem w zwolnionym tempie:
Potwierdzam! Rudy przywalił drugiemu mięśniem brzuchatym łydki! Uderzenie w bok było soczyste!
Pragnę zarazem zwrócić uwagę na sprytny trik montażystów: zwolniona powtórka przyspiesza tuż przed uderzeniem, żeby co mniej rozgarnięci nie zauważali że podeszwa uderzyła powietrze obok głowy
To może jeszcze z fizyki: Po przekazaniu dużego momentu obrotowego w głowę, powinien fiknąć ową głową do tyłu i dodatkowo przywalić o podłoże, a nie upaść na nogi i jeszcze się na nich zamortyzować
Tym nie mniej jedno można przyznać - mięśnie mają, zaangażowanie widać, jakby nie patrzeć umiejętności i zwinność muszą mieć na wysokim poziomie, zaś gra aktorska - poziom całkowicie nieosiągalny dla przygłupich celebrytów z polskich seriali.
Potwierdzam! Rudy przywalił drugiemu mięśniem brzuchatym łydki! Uderzenie w bok było soczyste!
Pragnę zarazem zwrócić uwagę na sprytny trik montażystów: zwolniona powtórka przyspiesza tuż przed uderzeniem, żeby co mniej rozgarnięci nie zauważali że podeszwa uderzyła powietrze obok głowy
To może jeszcze z fizyki: Po przekazaniu dużego momentu obrotowego w głowę, powinien fiknąć ową głową do tyłu i dodatkowo przywalić o podłoże, a nie upaść na nogi i jeszcze się na nich zamortyzować
Tym nie mniej jedno można przyznać - mięśnie mają, zaangażowanie widać, jakby nie patrzeć umiejętności i zwinność muszą mieć na wysokim poziomie, zaś gra aktorska - poziom całkowicie nieosiągalny dla przygłupich celebrytów z polskich seriali.
Jedno mnie ciekawi.... Na jaki chuj on skakał z lin, skoro ten drugi stał i wiedział co się dzieje ?
cholera a byłem pewien, że on mu tak na wylot przez głowę przyjebał tą nogą ;/ czaaaaaaaaad
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów