📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Hahahha ale gówno.
Było już i to w pełnej wersji. Zajebałbym kurwe jakby mi dziecko kopnęła.
p.s. nie ma cycków nie ma piwa
p.s. nie ma cycków nie ma piwa
Miałem napisać że przy pełnej wersji pizdowaci tatusiowie dali piękny popis lamentów i frajerstwa, ale dałem sobie spokój żeby nikogo nie drażnić.
Widzę jednak że licytacja na to, kto jest bardziej zniewieściały i co by zrobił tej "złej" babie, nawet teraz może mieć miejsce.
Więc - Chuja byście zrobili tej babie, bo jesteście za ciency w uszach
Widzę jednak że licytacja na to, kto jest bardziej zniewieściały i co by zrobił tej "złej" babie, nawet teraz może mieć miejsce.
Więc - Chuja byście zrobili tej babie, bo jesteście za ciency w uszach
@up sugerujesz, że jesteś najbardziej męski ze wszystkich? tak męski, że wszyscy ojcowie mogą ci ssać pałę? tak męski, że miałbyś w dupie, gdyby jakaś pizda pocisnęła laczka twojemu bombelkowi? bo obrona własnego potomstwa jest objawem zniewieścienia?
następnym razem czytaj, co napisałeś zanim klikniesz "wyślij", bo wyszedłeś na zwykłego napinacza
następnym razem czytaj, co napisałeś zanim klikniesz "wyślij", bo wyszedłeś na zwykłego napinacza
Oponka napisał/a:
@up sugerujesz, że jesteś najbardziej męski ze wszystkich? tak męski, że wszyscy ojcowie mogą ci ssać pałę? tak męski, że miałbyś w dupie, gdyby jakaś p*zda pocisnęła laczka twojemu bombelkowi? bo obrona własnego potomstwa jest objawem zniewieścienia?
Dokładnie tak jak piszesz
Drugą część pominę, bo za bardzo się obsrałaś, a nie jesteś przecież pizdowatym tatusiem, bo wyświetla się różowa sukienka
Drugą część pominę, bo za bardzo się obsrałaś, a nie jesteś przecież pizdowatym tatusiem, bo wyświetla się różowa sukienka
O kurwa, ale debil.
Xson33333 napisał/a:
O k***a, ale debil.
Debil to Cię strugał, przygłupie
Skoro jesteś tak tępy, że nie potrafisz wyłapać prostego żarciku - to wracaj do garów, bo tam Twoje miejsce.
Skoro jesteś tak tępy, że nie potrafisz wyłapać prostego żarciku - to wracaj do garów, bo tam Twoje miejsce.
Chujowe te twoje żarty, debilu.
Lubię gdy się ludzie żrą w komentarzach, od razu widać, że są bardzo męscy i nie cofną się przed żadnym słowem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów