📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tego co widzę to chyba pisze a nie czyta...
Z katoli najbardziej ciśnie się w Europie, muslimy ich po prostu zabijają (za co im chwała).
W wolnym tłumaczeniu napis na prosiaku mógłby oznaczać imię Kamil język arabski daję trochę swobody w tłumaczeniu imion aczkolwiek to szczególne imię jest raczej pochodzenia semickiego i ma swój sposób zapisu, brak tam tylko alifa.
Ja bym najpierw odjebał muslimów, potem judaistów, następnie katoli a potem już kolejno, który się trafi: jechowych, zielonoświątkowców, scientologów, makaroniarzy i tych niedobitków od jimmiego jonesa.
Buddystów bym zostawił, oni akurat mają wyjebane na wszystko i fazują jak należy.
Ja bym najpierw odjebał muslimów, potem judaistów, następnie katoli a potem już kolejno, który się trafi: jechowych, zielonoświątkowców, scientologów, makaroniarzy i tych niedobitków od jimmiego jonesa.
Buddystów bym zostawił, oni akurat mają wyjebane na wszystko i fazują jak należy.
Kongouh napisał/a:
(...)
btw. ateizm powoli staje się osobną wiarą
No właśnie to jakaś bzdura jest
Wiara w co ? Wiara w nieistnienie boga ? (jakiegokolwiek)
Ateista to po prostu osoba która wyzbyła się tych wszystkich bzdur i zabobonów. Właśnie przestaje wierzyć w istnienie czegokolwiek "nadprzyrodzonego" czyli takich pierdół które nawkładali mu od dzieciństwa na zasadzie: "bo tak jest". Ateista myśli samodzielnie a nie za pomocą "wbudowywanych" w mózg kanonów przez lata indoktrynacji.
Mimo tego ze nienawidze tych brudasow ze szczerego serca to przyznam im ze maja dobra religie jesli chodzi o to ze kobiety powinny byc tylko dla swojego mezczyzny i tylko jemu oddane oraz kilka innych szczegolow, ogolem to nie jest zla religia (mimo ze wg mnei wszystkie religie robia ciape z mozgu) poprostu niektorzy sa wrecz fanatykami koranu i calkiem inaczej rozumieja co w koranie pisze. Zle rozumiejacy koran islamista/moslem to wlasnie ci wszyscy terrorysci allahy itd to sa wlasnie ci ktorzy zle rozumieja koran.
Calkowicie inaczej rozumieja go niz rozumiec maja.
Zafina napisał/a:
Mimo tego ze nienawidze tych brudasow ze szczerego serca to przyznam im ze maja dobra religie jesli chodzi o to ze kobiety powinny byc tylko dla swojego mezczyzny i tylko jemu oddane oraz kilka innych szczegolow, ogolem to nie jest zla religia (mimo ze wg mnei wszystkie religie robia ciape z mozgu) poprostu niektorzy sa wrecz fanatykami koranu i calkiem inaczej rozumieja co w koranie pisze. Zle rozumiejacy koran islamista/moslem to wlasnie ci wszyscy terrorysci allahy itd to sa wlasnie ci ktorzy zle rozumieja koran.
Kobieta pisząca o tym, że islam jest dobry... o ja pierdolę.
Raar napisał/a:
Z tego co widzę to chyba pisze a nie czyta...
Rysunek jest poglądowy;) Link sprawdzałeś?
@ Jack
przeczytaj jescze raz i dokladnie przeczytaj ze nie bronie koranu itd tylko ze mowie ze ze wszystkich religi swiata w koranie jedyne jest dobre to to ze pisze ''kobieta powinna byc wierna tylko jednemu mezczyznie'' i oni biora sobie to na powaznie a nie jak jakis katolik poprostu nie patrzy co jego kobieta robi i se jej nie pilnuje a ona sie puszcza po kontach z innymi robiac swojego chlopa w chu... a nie ze to najwspanialsza religia ze zaraz na nia przejde itd.
I nie bronie tu moslimow a chce wytlumaczyc ze te brudasy dziela sie na 2 grupy na fanatykow i tych ktorzy sobei sa poprostu wierni. I nie powiedzialam ze lubie islamistow bo ich nienawidze a tylko t o ze w kornaie jest wiecej sensownych rzeczy zawartych niz w bibli.
Takie jest moje zdanie ale jestem i tak przeciwko islamizacji i przeciwko temu zeby oni wogole zyli w europie. Ja sie tylko wypowiedzialam na temat koranu.
przeczytaj jescze raz i dokladnie przeczytaj ze nie bronie koranu itd tylko ze mowie ze ze wszystkich religi swiata w koranie jedyne jest dobre to to ze pisze ''kobieta powinna byc wierna tylko jednemu mezczyznie'' i oni biora sobie to na powaznie a nie jak jakis katolik poprostu nie patrzy co jego kobieta robi i se jej nie pilnuje a ona sie puszcza po kontach z innymi robiac swojego chlopa w chu... a nie ze to najwspanialsza religia ze zaraz na nia przejde itd.
I nie bronie tu moslimow a chce wytlumaczyc ze te brudasy dziela sie na 2 grupy na fanatykow i tych ktorzy sobei sa poprostu wierni. I nie powiedzialam ze lubie islamistow bo ich nienawidze a tylko t o ze w kornaie jest wiecej sensownych rzeczy zawartych niz w bibli.
Takie jest moje zdanie ale jestem i tak przeciwko islamizacji i przeciwko temu zeby oni wogole zyli w europie. Ja sie tylko wypowiedzialam na temat koranu.
Zafina, a dlaczego uważasz to za dobre? A dlaczego nie, przykładowo: "Mężczyzna powinien być wierny tylko jednej kobiecie"?
A cytat "katolik poprostu nie patrzy co jego kobieta robi i se jej nie pilnuje a ona sie puszcza po kontach z innymi robiac swojego chlopa w chu... a" świadczy tylko o dwóch rzeczach: kobieta jest pierdoloną kurwą, a facet debilem, bo się nią nie interesuje i o nią nie dba. A czasem chce poruchać i dostać za to zimne piwo.
A cytat "katolik poprostu nie patrzy co jego kobieta robi i se jej nie pilnuje a ona sie puszcza po kontach z innymi robiac swojego chlopa w chu... a" świadczy tylko o dwóch rzeczach: kobieta jest pierdoloną kurwą, a facet debilem, bo się nią nie interesuje i o nią nie dba. A czasem chce poruchać i dostać za to zimne piwo.
vass napisał/a:
Najpierw zobacz słownik polski Polaku z Bożej łaski.
chciałem Ci też coś wytknąć, ale gdy ujrzałem twą niewymownie wręcz poprawna Polszczyznę zrobiło mi się strasznie wstyd, że napisałem Polski z małej litery. Oficjalnie przepraszam
Po co w ogóle zaczynacie o religii ? dopóki księża nie gwałcą dzieci, żydzi nie kradną. szmatogłowi nie biegają z kałachem wrzeszcząc allach akbar, a jehowi nie pukają do drzwi naprawdę nic do nich nie mam. A propos ateizmu to jest to coś czego NIE powinno się wpajać innym bo co nas wtedy odróżnia od innych "oświeconych" którzy mają monopol na prawdę ?? to, że nie wierze w Boga nie znaczy, że go nie ma. I vice versa rzecz jasna.
Shaggy93, bez obrazy,ale polski, jako przymiotnik piszemy małą literą, ale Ty nie napisałeś "polski", tylko "polsce", Polsce piszemy z wielkiej litery (rzeczownik w miejscowniku).
A jak już się czepiam
- piszemy doszedłem, a nie doszłem
A jak już się czepiam
- piszemy doszedłem, a nie doszłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów