Zaczepiła mnie ostatnio pewna muzułmanka i zapytała, czy nie chciałbym spróbować żyć zgodnie z koranem. Powiedziałem, że chcę i spuściłem jej wpierdol.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tak, pan policjant wręczył Ci nagrodę a ludzie wysiedli z aut i zaczęli bić brawo
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
trzeba bylo uderzyc ja kielbasa, a po wszystkim wsadzic boczek w ryj, cyknac fotke i wstawic tu.
No mogłem, mogłem też ją zgwałcić i powiedzieć, że chcę żyć jak mahomet. Na końcu ściął bym jej głowę. Być może powinienem jednak zacząć od czegoś małego, np. od małych dzieci, podobno allah kocha gdy gwałci się małe dzieci
Fejk, islamiści nie pytają tylko nakazują żyć zgodnie z Islamem.
Zapytać i to grzecznie, to cię może co najwyżej świadek Jehowy albo Chrześcijanin.
Zapytać i to grzecznie, to cię może co najwyżej świadek Jehowy albo Chrześcijanin.
"W imię multikulturalizmu dajmy się zarżnąć jak świnie Panowie" - Oto co myślą Brytyjczycy i Francuzi.
To już nie ma warnów za **** ?: <
nie czaje i tyle
już czaje że koran ci sie nie podoba i dostała to jesteś zgodny ? ?
Może jeszcze za 2 minuty zacznę się z tego śmiać.
już czaje że koran ci sie nie podoba i dostała to jesteś zgodny ? ?
Może jeszcze za 2 minuty zacznę się z tego śmiać.
Trzeba by było też odrąbać jej głowę maczetą za to, że rozmawia z obcym facetem.
Sadistic już dawno przestał być portalem czarnego humoru, a stał się miejscem, gdzie zakompleksione debile nie mające pojęcia o świecie dają upust swoich frustracji. Kawał chujowy jak wszystkie religie, ale najgorsze że opisana sytuacja prędzej ma miejsce w świecie chrześcijańskim a szczególnie katolickim. W islamie jest tak, że rodzina (ojciec, bracia) maltretowanej baby mogą legalnie w świetle ich praw zabrać ją z powrotem do domu, a gościa w ramach usankcjonowanej prawnie zemsty w skrajnym przypadku zabić. Inna sprawa że to najczęściej teoria, ale w Polsce to nawet nie ma takiego zabezpieczenia.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów