Zakupowe szaleństwo w koreańskim markecie, napisy dupę urywają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Budujemy ze szwagrem bunkier... - To mnie rozjebało
Co oni tam trzymają w 1:33 ? Dildo dla Azjatów ?
Barbara Toshiba niszczy.
Pan kapitan napisał/a:
Budujemy ze szwagrem bunkier... - To mnie rozjebało
Kogo to do chuja obchodzi?
Wolałbym wiedzieć co oni naprawdę mówią, ale w sumie wakacje są to i niech gimbusy się pośmieją.
Mimson napisał/a:
Kogo to do chuja obchodzi?
Ciebie, bo zadałeś sobie trud na napisanie tego durnego posta i straciłeś przez to przynajmniej kilkadziesiąt sekund swojego marnego życia...
Się śmiejecie - u nas też jak w mieście otwierali pierwszy supermarket, to była telewizja, a dzieciaki miały dziką frajdę z przejażdżek ruchomymi schodami :/
Bez tych napisów to już nie to samo. Brawo.
Bez tych napisów to już nie to samo. Brawo.
kolejny napisał/a:
Wolałbym wiedzieć co oni naprawdę mówią, ale w sumie wakacje są to i niech gimbusy się pośmieją.
Oglądałem gdzieś oryginalny materiał z tłumaczeniem i powiem ci, że nic ciekawego ci ludzie nie mieli do przekazania, wyuczone dialogi, że im się podoba, że taki wybór...bla bla bla. A z tymi gimbusami nie wiem o co się srasz, może teksty nie są zbyt górnolotne, ale wyśmiewają ten chory system.
Kiedyś chciałem być złodziejem, ale w naszym kraju nie ma co kraść, więc wybrałem branżę obuwniczą. Made my day
Rządowy projekt "pokażemy jak jest w Korei Północnej tak aby nie narzekali na sytuacje w Polsce"
Brawo panowie z lewicy!
Brawo panowie z lewicy!
Kubitron napisał/a:
Po co? Przecież są napisy.
Idź w pizdu z tymi swoimi napisami. Już wole napierdalać te koreańskie znaczki lepiej i czytelniej bo od tych oczojebu dostać można.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów