📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DanJ93 napisał/a:
Ja na miejscu amerykanców już dawno bym pierdolną jakieś atomówki w japońców i koreańczyków,
a nad chinami bym się musiał zastanowić, bo produkują ogromną część produktów (np. zabawek),
ale w sumie jak już bym pierdolnął, to np. polskie firmy miały by szansę się wykazać.
W tych allah akbar też by było można od razu pierdolnąć
Patrzę, że kurwa wybuchowy z Ciebie człowiek.
Gdyby mieli spuścić te bomby to by to zrobili, a nie pierdolą o tym 2 tygodnie. To chodzi o coś innego
zanim je wystrzelą to im już się skończy dawno paliwo od tych parad
wiadomosci.wp.pl/gid,15496988,kat,1356,title,Dwa-wybuchy-w-centrum-Bos...
Coś czuję że ta demokracja u nich lada moment będzie
Coś czuję że ta demokracja u nich lada moment będzie
A żeby tak Obamie w dupę.
Gdyby Korea próbowała odpalić choć jedną rakietę to ich kraj momentalnie zamieni się w jeden wielki krater. Nikt nikogo nie będzie napadać. To tylko pokaz siły spowodowany jakimiś konfliktami wewnętrznymi w panującym reżimie.
Niech jakiś ekspert mi odpowie, co za interes Korea Północna miałaby w wojnie z USA?
I jarają się najnowocześniejszym sprzętem... pół wieku temu.
Niech jakiś ekspert mi odpowie, co za interes Korea Północna miałaby w wojnie z USA?
Nie ma żadnego w kraju bieda ludzie nie mają co jeść podejrzewam że chętnie by odsprzedali ten przestarzaly program atomowy Hamerykanom wzamian za wycofanie licznych embarg, które są nałożone i jeszcze jak by dorzucili im kontener ryżu to by się chłopaki cieszyli ;p
Nie ma żadnego w kraju bieda ludzie nie mają co jeść podejrzewam że chętnie by odsprzedali ten przestarzaly program atomowy Hamerykanom wzamian za wycofanie licznych embarg, które są nałożone i jeszcze jak by dorzucili im kontener ryżu to by się chłopaki cieszyli ;p
@Otek18
Właśnie o to chodzi, że jest bieda. Ogólnie cała Korea Północna utrzymuję się z pomocy Chin i ...USA. Prawdopodobnie USA przykręciło nieco kurek i Kim teraz straszy wojną.
Co do sprzedaży programu atomowego Stany Zjednoczone są o 50 lat w przód, nawet III Rzesza miała lepszy sprzęt niż nasi północni przyjaciele teraz, więc o czym tu w ogóle mówić.
Właśnie o to chodzi, że jest bieda. Ogólnie cała Korea Północna utrzymuję się z pomocy Chin i ...USA. Prawdopodobnie USA przykręciło nieco kurek i Kim teraz straszy wojną.
Co do sprzedaży programu atomowego Stany Zjednoczone są o 50 lat w przód, nawet III Rzesza miała lepszy sprzęt niż nasi północni przyjaciele teraz, więc o czym tu w ogóle mówić.
Cala ta gadka o zbrojeniu atomowym to propaganda dla gawiedzi. Chodzi tu o sprawy gospodarcze, o ktorych nie mowi sie otwarcie, z tym ze w normalnych krajach zalatwia sie je podczas posiedzen, a w Korei jest przyjety inny model prowadzenia pertraktacji.
Wojny nie bedzie, bo obydwie strony pokazuja tylko swoja ,,gotowosc" i przygotowanie. A tak naprawde strosza piorka dla opinii publicznej, gdyz w przypadku wywolania konfliktu USA ryzykuje utrate pozycji a Korea ryzyko anihilacji... w celu uzyskania... niczego co mozna uzyskac za pomoca dzialan militarnych;
Zreszta dziwi mnie ze nikt mowiac o tej sytuacji zapomina ze Chiny nie dopuszcza do wywolania konfliktu, gdyz dobrze wiedza ze przejecie polnocy przez USA stworzy dla nich idealny przyczolek na ewentualna inwazje na Chiny.
Wojny nie bedzie, bo obydwie strony pokazuja tylko swoja ,,gotowosc" i przygotowanie. A tak naprawde strosza piorka dla opinii publicznej, gdyz w przypadku wywolania konfliktu USA ryzykuje utrate pozycji a Korea ryzyko anihilacji... w celu uzyskania... niczego co mozna uzyskac za pomoca dzialan militarnych;
Zreszta dziwi mnie ze nikt mowiac o tej sytuacji zapomina ze Chiny nie dopuszcza do wywolania konfliktu, gdyz dobrze wiedza ze przejecie polnocy przez USA stworzy dla nich idealny przyczolek na ewentualna inwazje na Chiny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów