18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spardo 2013-04-15, 13:32 41
DanJ93 napisał/a:

Ja na miejscu amerykanców już dawno bym pierdolną jakieś atomówki w japońców i koreańczyków,
a nad chinami bym się musiał zastanowić, bo produkują ogromną część produktów (np. zabawek),
ale w sumie jak już bym pierdolnął, to np. polskie firmy miały by szansę się wykazać.

W tych allah akbar też by było można od razu pierdolnąć

Patrzę, że kurwa wybuchowy z Ciebie człowiek.
Zgłoś
mover2 2013-04-15, 19:06 1
Gdyby mieli spuścić te bomby to by to zrobili, a nie pierdolą o tym 2 tygodnie. To chodzi o coś innego
Zgłoś
K................n 2013-04-15, 21:01
zanim je wystrzelą to im już się skończy dawno paliwo od tych parad
Zgłoś
robert357 2013-04-16, 0:03
Połowa (jak nie więcej) nie wyleci nawet po za kraj...
Zgłoś
arthovv 2013-04-16, 0:08
kurwa, oni nawet mapę mają chujową
Zgłoś
abdul 2013-04-16, 0:11 3
ano. zeby mieli rope, to by mieli demokracje w tydzien
Zgłoś
lusko 2013-04-16, 0:13
wiadomosci.wp.pl/gid,15496988,kat,1356,title,Dwa-wybuchy-w-centrum-Bos...

Coś czuję że ta demokracja u nich lada moment będzie
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2013-04-16, 0:16
A żeby tak Obamie w dupę.
Zgłoś
Majorus 2013-04-16, 0:18
Gdyby Korea próbowała odpalić choć jedną rakietę to ich kraj momentalnie zamieni się w jeden wielki krater. Nikt nikogo nie będzie napadać. To tylko pokaz siły spowodowany jakimiś konfliktami wewnętrznymi w panującym reżimie.
Zgłoś
Yourichi 2013-04-16, 0:20 2
Niech jakiś ekspert mi odpowie, co za interes Korea Północna miałaby w wojnie z USA?
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2013-04-16, 0:44
I jarają się najnowocześniejszym sprzętem... pół wieku temu.
Zgłoś
Otek18 2013-04-16, 0:45
Niech jakiś ekspert mi odpowie, co za interes Korea Północna miałaby w wojnie z USA?

Nie ma żadnego w kraju bieda ludzie nie mają co jeść podejrzewam że chętnie by odsprzedali ten przestarzaly program atomowy Hamerykanom wzamian za wycofanie licznych embarg, które są nałożone i jeszcze jak by dorzucili im kontener ryżu to by się chłopaki cieszyli ;p
Zgłoś
I................r 2013-04-16, 1:00
@Otek18

Właśnie o to chodzi, że jest bieda. Ogólnie cała Korea Północna utrzymuję się z pomocy Chin i ...USA. Prawdopodobnie USA przykręciło nieco kurek i Kim teraz straszy wojną.

Co do sprzedaży programu atomowego Stany Zjednoczone są o 50 lat w przód, nawet III Rzesza miała lepszy sprzęt niż nasi północni przyjaciele teraz, więc o czym tu w ogóle mówić.
Zgłoś
Lordzik92 2013-04-16, 1:04 2
Cala ta gadka o zbrojeniu atomowym to propaganda dla gawiedzi. Chodzi tu o sprawy gospodarcze, o ktorych nie mowi sie otwarcie, z tym ze w normalnych krajach zalatwia sie je podczas posiedzen, a w Korei jest przyjety inny model prowadzenia pertraktacji.
Wojny nie bedzie, bo obydwie strony pokazuja tylko swoja ,,gotowosc" i przygotowanie. A tak naprawde strosza piorka dla opinii publicznej, gdyz w przypadku wywolania konfliktu USA ryzykuje utrate pozycji a Korea ryzyko anihilacji... w celu uzyskania... niczego co mozna uzyskac za pomoca dzialan militarnych;
Zreszta dziwi mnie ze nikt mowiac o tej sytuacji zapomina ze Chiny nie dopuszcza do wywolania konfliktu, gdyz dobrze wiedza ze przejecie polnocy przez USA stworzy dla nich idealny przyczolek na ewentualna inwazje na Chiny.
Zgłoś
linnake 2013-04-16, 1:47 1
Jak pokonać wszystkie krajowe problemy? Wypowiedzieć wojnę USA i szybko się poddać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem