📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
noooo, zesra się, a nie wystrzeli.
Śmieszny z niego tapir. W końcu go ustrzelą
Niezłą muzykę puszczają u nich w wiadomościach!
Tia, to ta animacja gdzie Colorado Springs umieścili w Teksasie zamiast w Kolorado (pomylili się o 2tys km). Jak tak będą celować to i Polska jest zagrożona
Niezła z niego polewka jest - ale będą jaja, gdy jednak wystrzeli. Wtedy to dopiero będzie zdziwienie.
No dobra , zakładając że korea wystrzeli 3 rakiety w USA 2 atomowe i jedną z wąglikiem dostają 3 miasta ginie 250 tyś ludzi. świat jest w szoku a w międzyczasie korea północna znika z planety , zostaje przeorana wszystkim co Amerykanie potrafią zrzucic i wystrzelić. jeżeli korea nie zniszczy ważnych lotnisk, lotniskowców i innych strategicznych punktów na mapie to gówno zrobią. # miasta to nic... jak by tak rozjebali 3 lotniskowce to by zabolało USA.
@urielp: I zamiast w miasto Waszyngton trafią w stan.
Ja na miejscu amerykanców już dawno bym pierdolną jakieś atomówki w japońców i koreańczyków,
a nad chinami bym się musiał zastanowić, bo produkują ogromną część produktów (np. zabawek),
ale w sumie jak już bym pierdolnął, to np. polskie firmy miały by szansę się wykazać.
W tych allah akbar też by było można od razu pierdolnąć
a nad chinami bym się musiał zastanowić, bo produkują ogromną część produktów (np. zabawek),
ale w sumie jak już bym pierdolnął, to np. polskie firmy miały by szansę się wykazać.
W tych allah akbar też by było można od razu pierdolnąć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów