Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nakurwiony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak opierdoli mu pałe, wkurwiłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wykurwić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak najebany był), wysiadając kurwie mówie żeby wysiadał wyjaśnimy sobie coś no i mówie mu dawaj za winkiel dalej od ulicy to sie ponapierdalamy on tam coś pobełkotał że by mnie rozjebał, no to czekam i czekam, w końcu sie oddalam i go podjudzam żeby w ustronnym miejscu mu wpierdol spuścić. Niestety stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wysłużyłes się gazem. zza klawiatury tylko kozaczysz. podejrzeważ że by ci nakład sęków.
trzeba było pedofila dziada wykastrować ...
jeśli ta historia prawdziwa, bo nie wiem...
na pewno trzeba to zgłosić - morda jest nagrana
ale trzeba było nagrać jak on to gadał do dziecka też
jeśli ta historia prawdziwa, bo nie wiem...
na pewno trzeba to zgłosić - morda jest nagrana
ale trzeba było nagrać jak on to gadał do dziecka też
Długo trzeba jeździć busem z gazem w kieszeni, żeby na przystanku jakiemuś menelowi ryj spryskać ?
Warszawa Białołęka skrzyżowanie ? Dobrze poznaje??
mkmkmk2 napisał/a:
wysłużyłes się gazem. zza klawiatury tylko kozaczysz. podejrzeważ że by ci nakład sęków.
Tak, ty pewnie zakurwiłbyś go młotkiem przy tej ulicy i pochwalił się tacie jaki jesteś dzielny. Jak komuś robisz krzywdę to przynajmniej mądrze, popiecze go troche do domku wróci z czerwoną mordą może się nauczy.
Coś się ta historia słabo klei. Mówisz, że go podjudzasz, żeby w ustronnym miejscu wpierdol spuścić. A później jak ostatni pizdencjusz walisz gazem.
Wygląda to na okolice Gdańska Kokoszek, niedaleko obwodnicy.
krzhor napisał/a:
Coś się ta historia słabo klei. Mówisz, że go podjudzasz, żeby w ustronnym miejscu wpierdol spuścić. A później jak ostatni pizdencjusz walisz gazem.
szczerze chuj mnie obchodzi to czy "akceptujecie" moją historię, napisałem bo chciałem sie podzielić przeżyciem, a film wysłałem z myślą że może ktoś kurwe rozpozna i sie pośmieje.
Jebać szeryfów i jebać meneli. Jeden wart drugiego.
A ja tam napiszę że dobrze, do gazu z kurwą, też ręką bym go nie dotknął huj wie jakiś nieszczepiony czy co, zajebiesz w ryj, rękę sobie rozetniesz o jego ostatni ząb i jakieś gówno się przyplącze. Dawaj namiary gdzie tam hujoza krąży to może ktoś zwróci uwagę, no oprócz tych cipeczek z piwnicy co się o gaz czepiają...
Bolsblue napisał/a:
Zamiast mu zajebać lepe na ryj to psikasz dezodorantem jak ciota.
A po co się babrać jakimś menelem?
Kutasovitch124 napisał/a:
szczerze chuj mnie obchodzi to czy "akceptujecie" moją historię, napisałem bo chciałem sie podzielić przeżyciem, a film wysłałem z myślą że może ktoś kurwe rozpozna i sie pośmieje.
Znając życie to ktoś ciebie podpierdoli bo sam dałeś dowód na siebie.
Daję piwo aby wleciało na główną.
Bolsblue napisał/a:
Zamiast mu zajebać lepe na ryj to psikasz dezodorantem jak ciota.
Po to to kurwa jest. Jak się bał napierdalać za winklem, tylko podskakiwał na oczach innych, to niech się cieszy, że tylko gazem dostał na pysk. Dla jednego strzała nie opłaca się nawet brudzić ręki.
Kolego, zapewne jako nieliczny podjąłeś jakiekolwiek działanie. Większość tych szczekaczy powyżej obsrałoby się widząc przy Żulbercie kosę. Niech Ci zdrowie dopisuje, a ulubione napitki za każdym razem smakują lepiej, niż poprzednio spożyte
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów