Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Menel pedofil
Kutasovitch124 • Dzisiaj 16:40
Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nakurwiony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak opierdoli mu pałe, wkurwiłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wykurwić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak najebany był), wysiadając kurwie mówie żeby wysiadał wyjaśnimy sobie coś no i mówie mu dawaj za winkiel dalej od ulicy to sie ponapierdalamy on tam coś pobełkotał że by mnie rozjebał, no to czekam i czekam, w końcu sie oddalam i go podjudzam żeby w ustronnym miejscu mu wpierdol spuścić. Niestety stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Lobo24 Dzisiaj 17:42 1
A co jak to był jego tata? Pomyślał ktoś?
Zgłoś
bambinizm Dzisiaj 17:45
Przeczytałem cały akapit, obejrzałem te 11 sekund filmu bez wątku i zastanawiam się po co to wszystko. Nic z tego nie ogarniam
Zgłoś
majkel1615 Dzisiaj 17:51 6
Chuj, że gazem. Ważne, że cokolwiek zrobiłeś z patusem. piwko.
Zgłoś
alojz Dzisiaj 17:54 7
Ide se kiedyś wypity, a z przeciwka wali na mnie czterech żołnierzy (akcja późne lata osiemdziesiąte - stary cap jestem), no więc walą tyralierą, a ja no ni chuja - nie usunę się, i na pełnej przypierdoliłem barkiem w jednego tak, że fiknął orła. Zaraz zrobiła sie awantura w trakcie której im powiedziałem, że jak są tacy mocni, to niech ze mną do bramy wlezą, to im wszystkim najebię (taki ze mnie był Bruce Lee), Włazę do bramy, a te chuje ściągają pasy i widać wyraźnie, że zaraz mi najebią, bo się mistrza walki nie przestraszyli, Gdy już byłem okrążony i już mnie mieli napierdalać, nagle chuj wie skąd pojawił się taki znany mi z widzenia gość, który wyciągając jakąś legitymację zaczął wrzeszczeć, że jest z SB i że wszyscy się mamy natychmiast mu wylegitymować - wojaki zaraz dały drapaka, a ja jak zamurowany stałem patrząc na gościa który salutując odwrócił się na pięcie i defiladowym krokiem wyszedł na ulicę.
Tydzień później, ten sam facet w trakcie odbywających się zawodów hippicznych wyszedł na środek parkuru krzycząc, że wszyscy mają się poddać bo są otoczeni, po czym przyjechała karetka i odziany w kaftan mój wybawca został odwieziony do zakładu dla psychicznie i nerwowo chorych.
Oglądając ten materiał jakoś mi sie przypomniała ta historia.
Zgłoś
macintosh Dzisiaj 17:57 6
Kutasovitch124 napisał/a:

szczerze chuj mnie obchodzi to czy "akceptujecie" moją historię, napisałem bo chciałem sie podzielić przeżyciem, a film wysłałem z myślą że może ktoś kurwe rozpozna i sie pośmieje.

w sumie dobrze zrobiłeś ja bym się bal takiemu zajebac ze się czymś zarażę. i nie słuchaj tutaj tych pedałów z za klawiatury to 13+ w 90 %
Zgłoś
Pietrushka Dzisiaj 18:01 2
Kutasovitch124 napisał/a:

Tak, ty pewnie zakurwiłbyś go młotkiem przy tej ulicy i pochwalił się tacie jaki jesteś dzielny. Jak komuś robisz krzywdę to przynajmniej mądrze, popiecze go troche do domku wróci z czerwoną mordą może się nauczy.

No i bardzo kurwie dobrze. Nakładbyś mu sęków, żyłka w łebie pierdolnie i na nagraniach z autobusu jesteś już spalony numer jeden na tapecie.
A tak gazem i chuj w niego. Szkoda że nie bliżej tak żeby się nie spodziewał. Najlepiej kogoś wkurwić i wyczaić moment jak będzie brał duży oddech na "ripostę" i wteeedy dojebać gazu po calaku xD
Zgłoś
Alosza Dzisiaj 18:02 2
Gdzie jest Admin?!. Nie wiadomo co było przyczyną konfliktu, a Kutas publikuje wizerunek i bez potwierdzenia w materiale pomawia o pedofilię. Profil i jego jedyny temat do skasowania!!
Zgłoś
Kutasovitch124 Dzisiaj 18:12 5
Alosza napisał/a:

Gdzie jest Admin?!. Nie wiadomo co było przyczyną konfliktu, a Kutas publikuje wizerunek i bez potwierdzenia w materiale pomawia o pedofilię. Profil i jego jedyny temat do skasowania!!

Typie, wiem że sam możesz mieć inne wyznania czy idee ale jak widze cwela który pyta dzieciaka czy opierdoli mu pałe to muszę zareagować. I rozumiem, nie musisz wierzyć ale może jak typ to znajdzie (w co wątpie) sam sie wytłumaczy co robił w autobusie z tym dzieckiem i co do niego mówił. A jeśli uważa że jebnąłem mu gazem za darmo to niech zgłasza na gliny, zaatakował mnie, dostał gazem, na chuj cie cioto przypierdalasz.
Zgłoś
apoco88 Dzisiaj 18:14 1
Gdzie to jest? Widzę znajome okolice moje dzieciaki dojeżdżają do szkoły autobusem i mam niepokój czy to nie moja okolica.
Zgłoś
EksporterZła Dzisiaj 18:17 10
ehh, komentujący to banda zjebów, a dla autora piwko (o ile historia w miarę prawdziwa).

Po pierwsze, 90% ludzi w tłumie nie kiwnie palcem, bo odpowiedzialność się rozmywa. Tu jest jeden, co przejął inicjatywę i za to choćby piwo na przyszłość.

Po drugie, koleś stawił się za słabszym, a który z was, kozaków miał taki epizod w ciągu ostatniego roku? I nie mówię o najebanych ludziach niezaszczepiających innych. Po prostu, który z was, orły, na ulicy pomógł komuś, kto tego potrzebował, a nie wzruszył ramionami i odszedł. "Bo nie moja sprawa"?

I po trzecie. Na honorową solówkę to z typem, którego znasz i przy świadkach możesz wyskoczyć. Z przypadkowym zjebem, sam na zadupiu chciałeś co? do pierwsze krwi się umówić? Skąd wiesz, że nie ma drugiej kosy w drugiej kieszeni i nie skończy twoja morda na hardzie? Albo huj wie co mu odwali? Nikomu nie wyrządzając krzywdy dał mu lekko popalić i za to piwo.
Zgłoś
hub13xxx Dzisiaj 18:18 5
Elegancko. A te zjeby co piszą ze gazem tylko nie wpierdol to chuja by zrobiły bo są ciotkami i chuj. Gazem cwela najlepiej, chuj wie czy nie ma jakiegoś hiv.
Zgłoś
Kutasovitch124 Dzisiaj 18:22
Lobo24 napisał/a:

A co jak to był jego tata? Pomyślał ktoś?

nie, to wujek to nie mógł
Zgłoś
Yazaki Dzisiaj 18:29
Tak pięknie sie wystawił na spin back kick, a ty go jak ostatnia pizda Old Spice spryskujesz!
Zgłoś
Piesinger Dzisiaj 18:31 1
Bolsblue napisał/a:

Zamiast mu zajebać lepe na ryj to psikasz dezodorantem jak ciota.

Walnie łbem o bruk i pójdzie siedzieć jak za człowieka
Zgłoś
BigLebovsky Dzisiaj 18:33 5
Dobra,dobra... Tylko że miałeś już tzw "menela-pedofila" w ustronnym miejscu. I jakoś mu nie najebałeś.
Z materiału jaki przedstawiasz można odnieść inne wrażenie - że bujasz się po mieście,zaczepiasz biednych, uzależnionych od alkoholu ludzi i nękasz ich nagrywając,przy okazji naruszając ich prywatność. A jak menel zaczął się bronić przed utrwaleniem jego wizerunku i zareagował chcąc wyrwać ci telefon to dostał gazem w twarz.
Noża, dziecka itp rzeczy na filmie nie widać więc na pewno mam rację, a ty powinieneś odpowiedzieć za napaść na biednego chłopa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem