Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ehh, komentujący to banda zjebów, a dla autora piwko (o ile historia w miarę prawdziwa).
Po pierwsze, 90% ludzi w tłumie nie kiwnie palcem, bo odpowiedzialność się rozmywa. Tu jest jeden, co przejął inicjatywę i za to choćby piwo na przyszłość.
Po drugie, koleś stawił się za słabszym, a który z was, kozaków miał taki epizod w ciągu ostatniego roku? I nie mówię o najebanych ludziach niezaszczepiających innych. Po prostu, który z was, orły, na ulicy pomógł komuś, kto tego potrzebował, a nie wzruszył ramionami i odszedł. "Bo nie moja sprawa"?
I po trzecie. Na honorową solówkę to z typem, którego znasz i przy świadkach możesz wyskoczyć. Z przypadkowym zjebem, sam na zadupiu chciałeś co? do pierwsze krwi się umówić? Skąd wiesz, że nie ma drugiej kosy w drugiej kieszeni i nie skończy twoja morda na hardzie? Albo huj wie co mu odwali? Nikomu nie wyrządzając krzywdy dał mu lekko popalić i za to piwo.
Dokładnie. Jeśli Ziomek nie zmyśla, to krata piwa. Obronił dzieciaka przed jakimś zjebaym menelem, który wyskakiwał z tekstami, które nawet wobec dorosłych podchodziłyby pod mocny paragraf. Brawo, tak trzymaj!
Zawsze jak jakieś murzyńskie (albo gruzińskie) bydło w Polsce atakuje kobiety, to komentarze typu: "A gdzie kibole?" "A gdzie patrioci z jedenastego listopada?" itp. A tu kurwa koleś bezinteresownie broni dzieciaka nie robiąc napastnikowi krzywdy i jaki wysryw debili pod tematem... Aż żal dupę ściska jak to czytam, szkoda strzępić ryja.
Zamiast mu zajebać lepe na ryj to psikasz dezodorantem jak ciota.
Po huj miał go klepać? Wypierdolił by się łbem na krawężnik i kryminał gotowy. Tak sobie pójdzie, popłacze a od jutra dalej będzie hujem.
Większość napinaczy co to by mu wjebali albo nie wjebali bo może zarazić chorobą to pewnie by uciekli do kierowcy aby się czuć bezpiecznie po pierwszym odgłosie menela
Po huj miał go klepać? Wypierdolił by się łbem na krawężnik i kryminał gotowy. Tak sobie pójdzie, popłacze a od jutra dalej będzie hujem.
dokladnie... widze ze tu same bruce lee i chucky norrisy...
niechcacy zrobisz krzywde menelowi i pojdziesz siedziec na lata...
Jebać szeryfów i jebać meneli. Jeden wart drugiego.
Ty to byś facetów wszystkich jebał, a najchętniej to tych czarnych
Ale następnym razem zgłoś takie ścierwo na psieckich. W pierdlu wybiją mu takie pomysły z głowy.
Tak, ty pewnie zakurwiłbyś go młotkiem przy tej ulicy i pochwalił się tacie jaki jesteś dzielny. Jak komuś robisz krzywdę to przynajmniej mądrze, popiecze go troche do domku wróci z czerwoną mordą może się nauczy.
nie ważne co ja bym zrobił bo nie temat o mnie.
stary......chuj wie czy historia z dziciakiem prawdziwa wogóle. moim zdaniem kolo speniał przed żulem i ratował się gazem.
wysłużyłes się gazem. zza klawiatury tylko kozaczysz. podejrzeważ że by ci nakład sęków.
odezwał sie kurwa, klawiaturowy wojownik, lekcje odrobione?
[ Dodano 2024-11-19, 18:56 ]
O, kozak w necie z dezodorantem z biedry.
Zamiast mu zajebać lepe na ryj to psikasz dezodorantem jak ciota.
Wy byście sie zesrali ze strachu, i nawet temu pedofilowi chuja powiedzieli , psy co dużo szczekają mało gryzą
wysłużyłes się gazem. zza klawiatury tylko kozaczysz. podejrzeważ że by ci nakład sęków.
Też zawsze z gazem zapierdalam, nie będę sie użerał z jakimiś menelami.
I nie musiał dawać żadnej lepy ani nic. Wystarczy że przerwał popisy żuljana wobec słabszego.
Tak, ty pewnie zakurwiłbyś go młotkiem przy tej ulicy i pochwalił się tacie jaki jesteś dzielny. Jak komuś robisz krzywdę to przynajmniej mądrze, popiecze go troche do domku wróci z czerwoną mordą może się nauczy.
Nie przejmuj sie pisaniem 13- latków, ten portal jest pełen pseudo kozaków, i internetowych chojraków którzy jeszcze w szkolne taborety pierdzą. A ode mnie masz piwo, DOBRA ROBOTA że zareagowałeś. Pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów