Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Menel pedofil
Kutasovitch124 • Dzisiaj 16:40
Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nakurwiony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak opierdoli mu pałe, wkurwiłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wykurwić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak najebany był), wysiadając kurwie mówie żeby wysiadał wyjaśnimy sobie coś no i mówie mu dawaj za winkiel dalej od ulicy to sie ponapierdalamy on tam coś pobełkotał że by mnie rozjebał, no to czekam i czekam, w końcu sie oddalam i go podjudzam żeby w ustronnym miejscu mu wpierdol spuścić. Niestety stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kutasovitch124 Dzisiaj 19:07
Zgłoś
Zbyszek3000 Dzisiaj 19:10 1
Mi się wydaje że to było spotkanie gejowskie i Ci po prostu nie wstał
Zgłoś
Syn_Milionera Dzisiaj 19:10 2
Dobrze zrobiłeś. Szacunek.
A z menelem nie ma co się szarpać. Gaz najlepsza opcja.
Zgłoś
Kutasovitch124 Dzisiaj 19:14 1
Zbyszek3000 napisał/a:

Mi się wydaje że to było spotkanie gejowskie i Ci po prostu nie wstał

catfish
Zgłoś
jawox Dzisiaj 19:17 2
Jeśli cała historia prawdziwa, to wielka krata zimnego piwera dla Ciebie.

A co do stulejarz/piwniczaków to takie drobne wyjaśnienie. Pokażcie lepiej kozaki wasz materiał jak kosami napierdalacie bandziorów, meneli, dresiarzy czy inny motłoch. To akurat wy - a nie autor - jesteście pizdelouszami co tylko za klawiaturą są mocni.

Hm... z drugiej strony, pewnie nawet takiego gazu nie potrafilibyście użyć :p
Zgłoś
KremufkowyPotwor Dzisiaj 19:20 3
Zazdrosny jesteś ze menel ma ciekawsze życie seksualne niż ty sam?
Zgłoś
LPablo1922 Dzisiaj 19:28 1
Co to kurwa było jak nie ustronne miejsce? Szybki wpierdol i do chaty , a nie nagrywanie telefonem i gaz jak ostatnia pizda.
Zgłoś
het999 Dzisiaj 19:31 2
co wy sie takiego gazu czepiacie jakby mu zajebal w ten pusty leb jeszcze by opa kryminal czekal XD
Zgłoś
JanzDukli Dzisiaj 19:33 3
Skrzynka piwa za wstawienie się za dzieciakiem.
Piwniczaki i dzieciaki nie odróżniają prawdziwego życia od komputerowej gry i myślą, że scenariusz dowolnie można modyfikować zgodnie z ich marzeniami.
I że jak coś się spitoli co cofną do poprzedniego sejwa i będzie ok.
Weź też pod uwagę że jest tu sporo tchórzliwych banderowskich spierdolin co bohaterstwem próbują wykazać się przy klawiaturze.
Nie wiem czy nie powinieneś iść z tym na psolicję.
Byłeś świadkiem słownego molestowania małoletniego,chciałeś go ująć obywatelski, a sytuacja eskalowała... no nie wiem co tam jeszcze udało Ci się nagrać.
Zdrówka!
Zgłoś
dżonyłojlker Dzisiaj 19:37
Kutasovitch124 napisał/a:

A teraz dla każdego idioty broniącego tego pedofila:

Nie działa żaden z tych trzech filmików, może chociaż opowiedz co się tam dzieje...
Zgłoś
Natarlaaaa Dzisiaj 19:41 1
Bardzo dobrze że zareagowałeś
Zgłoś
Kutasovitch124 Dzisiaj 19:41 2
dżonyłojlker napisał/a:

Nie działa żaden z tych trzech filmików, może chociaż opowiedz co się tam dzieje...

w skrócie, pokazuje nóż przed ryjem menela z pytaniem co miał w planach z nim zrobić i wypytuje czemu spytał o taką brzydką prośbę dziecko, po czym mówię że jak tak bardzo chce to możemy iść troche dalej i on zrobi mi to o co prosił tego młodziaka.
Zgłoś
derevil Dzisiaj 19:41 1
Pajac jesteś. Dobrze, że tu normalnie nic nie wrzucasz, bo byś sobie wstydu narobił.
Zgłoś
Zbyszek3000 Dzisiaj 19:51
Kutasovitch124 napisał/a:

w skrócie, pokazuje nóż przed ryjem menela z pytaniem co miał w planach z nim zrobić i wypytuje czemu spytał o taką brzydką prośbę dziecko, po czym mówię że jak tak bardzo chce to możemy iść troche dalej i on zrobi mi to o co prosił tego młodziaka.

Czyli miałem rację gej spotkanie
Zgłoś
riddick1773 Dzisiaj 19:58 1
Chlopie kozaczysz ze chcesz go zrobić żeby nikt nie widział a lsikasz gazem jak te lgbt dzikusy. Jesteś takim Denisem zaleckim sadistica
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem